A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXLIII)

duminică, ianuarie 2, 2022 8:53

Elena Ceausescu si Nicolae Ceausescu25 martie 2020

Marele rău făcut de ultimul dictator al României nu a fost neapărat foamea, întunericul sau frigul în care a fost ţinut acest popor, ci repetarea aceloraşi minciuni şi aiureli prin care s-au spălat creiere, după 1989 rămânând milioane de trepăduşi ai regimului bolşevic, incapabili să mai facă efortul de a descoperi adevărul sau de a privi lumea prin prisma omului liber.

Au fost executaţi doi ceauşeşti, dar au rămas un milion de ceauşeşti mai mici care au furat ca-n codru, au continuat să mintă şi să arunce cu noroi în toţi cei care, într-un fel sau altul, au încercat să se distanţeze de ideile nocive ale dictaturii.

O mie de ani dacă ar munci în folosul poporului român şi tot ar fi puţin pentru spălarea păcatelor acestor jivine bolşevice, care au ţinut în izolare cinzeci de ani această ţară şi i-au frânt zborul spre civilizaţia şi bunăstarea Vestului.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu