A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXIII)

vineri, decembrie 24, 2021 18:05

Liviu Dragnea si Victor Ponta9 martie 2020

În timp ce era procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Victor Viorel Ponta nu a soluţionat niciun dosar cu rechizitoriu, deşi pentru asta era plătit.

Păi, în aceste condiţii, s-au gândit bine mafioţii din PSD = ciuma roşie să-l susţină în funcţia de premier, deoarece unde mai găseşti în ziua de azi o păpuşă a Mafiei atât de docilă şi ascultătoare.

Mitomanul plagiator şi criminal Victor Viorel Ponta a început toate mizeriile care s-au întâmplat în România: schimbarea legilor justiţiei, eliberarea infractorilor, punerea pe butuci a DNA, numirea KGB-istului Valer Dorneanu la CCR = sluga PSD, numirea canaliei Victor Ciorbea ca Avocat al Poporului etc.

Evident, când Mafia nu l-a mai putut folosi, după tragedia de la #COLECTIV, i-a dat un şut în fund şi l-a scos pe tuşă.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu