A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXIV)

sâmbătă, decembrie 25, 2021 10:15

Ciolacu, PSD = ciuma rosie11 martie 2020

Traian Crudu: „În sfârșit! Era momentul ca PSD sa încerce o nouă abordare.”

Şi un text ceva mai recent.

Încă mai sunt idioţi cu textul “Nu ne vindem ţara!”. Un asemenea imbecil a postat pe această pagină un comentariu, pe care l-am şters, în care afirma (citez aproximativ): “A început atacul asupra CEC-ului. Vreţi să vindem tot străinilor?”. Jigodii ordinare, care în spatele lozincii cretine “Nu ne vindem ţara!” aţi distrus această ţară, mai sunteţi? Dacă industria românească era privatizată total în 1990, cum a propus Ion Raţiu, era salvată. Cazul Dacia este elocvent pentru ce înseamnă o privatizare reuşită. Dar s-au opus privatizării foştii limbrici comunişti şi foştii securişti criminali, care voiau să fure miliarde, iar o eventuală privatizare i-ar fi împiedicat. De unde să fure? De la stat! Cum s-a şi întâmplat.

Jeguri nostalgice, imbecili criminali, ticăloşi fără glorie, mămăligari proşti, nu ia nimeni CEC-ul în spate şi fuge cu el la străini. Tot brand românesc rămâne, precum Dacia, doar că va fi o bancă în care-ţi doreşti să ajungi client, o bancă în care nu este jupuit deponentul şi în care cei din conducerea băncii au salarii decente.

Cum naiba ajung pe această pagină ăştia cu “Nu ne vindem ţara!”?!!!!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu