A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXV)

sâmbătă, decembrie 25, 2021 12:44
Posted in category Mass-media

Tulcea - din spital episcopie11 martie 2020

Cristian Tudor Popescu: “BOR este singurul partid din România care nu a fost niciodată în opoziţie.”

Şi un text ceva mai recent.

De unde vine ura, răutatea, violenţa şi mânia împotriva libertăţii? A lumii libere reprezentată de Occidentul prosper şi civilizat, dar predominant ateu sau măcar fără a practica o religie violentă? Răspuns: din Evul Mediu. De acel întuneric vin Şpagoveanu şi toţi popii şi călugării criminali care-i îndeamnă pe oameni să aleagă moartea (cică pe Dumnezeu – hăăăă, hăăăă, hăăăă) în detrimentul ştiinţei (al vaccinării).

Înainte de a vedea cum arăta întunericul Evului Mediu, o felie din acest întuneric, am să citez o minte luminată a acestei planete, Denis Diderot, un pic reformulat, cu speranţa că cei de la Facebook nu mă vor bloca.

România nu va fi liberă până când ultimul corupt nu va fi spânzurat de intestinele ultimului preot. (Citatul autentic este “Omul nu va fi liber până când ultimul rege nu va fi spânzurat de intestinele ultimului preot.”)

Călugării se vaccinează între ei, în mănăstiri.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu