A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXXII)

marți, decembrie 28, 2021 13:49
Posted in category Mass-media

Spital italian versus spital romanesc17 martie 2020

Doar un stat hoţ şi ticălos finanţează BOR, o biserică la fel de hoaţă şi ticăloasă, care urmăreşte doar îmbogăţirea membrilor săi, ca să nu mai spună că este cea mai coruptă cloacă din România (pentru a obţine o parohie, viitorul popă trebuie să sară cu şpaga). Ce a spus Hristos oricum nu contează pentru BOR-ul lacom şi mafiot.

16 martie 2020

Începând cu 16 martie, școlile vor continua educarea elevilor prin mijloace digitale și nu va fi necesară prezența în persoană la școală, a spus Orbán. De asemenea, vor fi introduse noi metodologii, propuneri care vor fi anunțate de secretarul de stat pentru educație săptămâna viitoare.

Orban a promis că elevii din gimnaziu se vor putea pregăti pentru examenele de absolvire, urmând ca examenele să fie cel mai probabil susținute conform practicii obișuite.

Ungaria, scoli

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu