A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXVIII)

duminică, decembrie 26, 2021 17:14
Posted in category Mass-media

CEC Bank13 martie 2020

Să ai o bancă de stat, precum CEC-ul, unde şeful CEC-ului are salariu peste 15.000 euro pe lună, dar să-i jupoi pe amărâţii care au bani la CEC, asta înseamnă să fii stat mafiot.

CEC-ul = grupare a statului mafiot român care-i jupoaie pe depunători!

CEC-ul este banca cea mai lacomă din România, care-i jupoaie pe români. Am cont la CEC Bank, de unde intenţionez să plec, şi am constat în urmă cu nişte luni că au mărit în ultimul hal comisioanele şi taxele. S-au mărit toate, pe spinarea românilor depunători! Doar aşa jegul de preşedinte CEC Bank, Bogdan Neacşu, poate avea un salariu de, atenţie, peste 15.000 de euro pe lună.

CEC-ul aparţine statului mafiot român, deoarece mafioţii din politică îşi plasează oamenii care-i jupoaie pe români. De aceea n-au privatizat-o!

Un exemplu, dacă cineva îmi virează 10 lei în cont, CEC-ul bandiţilor din statul mafiot român îmi reţine 5 lei din ăia 10 lei!

În aceste condiţii, cum să nu fie, în 2017, un alt jeg, Radu Graţian Gheţea, preşedinte CEC Bank la acea vreme “cel mai scump pensionar bancher din România: pensie de 13.800 lei pe lună şi salariu net de 100.000 lei pe luna”.

Ţara asta, dacă nu este curăţată printr-o revoluţie, este şi va fi cea mai nedreaptă ţară de pe Terra.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu