A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXXXVI)

joi, decembrie 30, 2021 6:51
Posted in category Mass-media

BOR = ciuma sutanelor negre19 martie 2020

Cică România este condusă de Dumnezeu, susţine preaîmbuibatul. Oare tot Dumnezeu i-a îndemnat pe mafioţii din PSD să fure tot în România?!

După cum se poate vedea în imagine, în aproximativ 2 zile (de marţi şi până astăzi, joi), spusele preaîntunecatului au avut parte de 39.000 de like-uri şi 55.000 de distribuiri. Turma ortodoxă, incultă şi fără minte, n-a ieşit din Evul Mediu întunecat! Cred că şi ultimul aurolac dacă îmbracă nişte haine preoţeşti “boborul” ortodox trece să-i pupe mâna şi să-i dea tainul.

“Religia, o frază de dânşii inventată” (Mihai Eminescu)

Religia se studiază doar în şcolile din ţările tribale şi înapoiate!

Cică statul român este laic. Şi în acest stat laic Biserica (ortodoxă dar nu numai) este scutită de plata taxelor şi impozitelor. Doar n-o să impozităm prostia, ignoranţa, superstiţia cretină şi idioţenia pură!

Şi în acest peisaj de Ev Mediu întunecat, în care Biserica, pe hainele căreia se mai văd urmele de sânge, urmele inocenţilor ucişi în, evident, numele Domnului, fie acesta Dumnezeu, Allah, Iehova şi care or mai fi, se desfăşoară ce mai amplă operaţiune de spălare a creierelor: studiul religiei în şcoli, de la clasa 1 la clasa a XII-lea.

Materialismul dialectic şi istoric, cretinătatea introdusă în şcoli de comuniştii criminali, a fost înlocuită de studiul religiei, adică a acelei invenţii care a apărut, spunea Voltaire, când un şmecher/ticălos s-a întâlnit cu un fraier/prost, iar şmecherul s-a făcut popă şi l-a pus pe fraier să muncească pentru el, promiţându-i în schimb că va pune o vorbă bună la Dumnezeu, Allah, Iehova şi care or mai fi, pentru ca fraierul să trăiască bine … după ce moare (până la moarte va trăi bine doar popa).

După 30 de ani de studiat religia în şcoală, am avut aşa:

  • crime, violuri, tâlhării fără număr (doar aşa-i când eşti tobă de religie);
  • corupţi care au furat tot în România, în spiritul Decalogului cre(ş)tin social-democrat;
  • cel mai mare număr de mame minore din UE, doar aşa se aplică spiritul cre(ş)tinismului la fete;
  • la fiecare jumătate de oră se fură o maşină în România, în concordanţă certă cu aplicarea învăţăturilor creştine studiate în şcoală, la ora de religie;
  • în fiecare zi mor nişte oameni în accidente de circulaţie, spre fericirea popilor care-şi măresc parcul auto şi mai au fericita ocazie să intermedieze pe bani frumoşi trecerea pe lumea ailaltă, în lumea asta fiind tot mai aglomerat pe şosele, din cauza construcţiei a 0 (zero) drmuri, dar a ‘jde mii de biserici;
  • etc., etc., etc.

Nu mai amintesc de un borfaş, criminal şi puşcăriaş pe nume Liviu Dragnea care visa la familii tradiţionale cre(ş)tine, în timp ce şi-o trăgea cu una cu 30 de ani mai tânără ca el, necăsătorit cu aceasta fiind. Iar cu prilejul acelui referendum, care a gâdilat plăcut urechile popilor stăpâni în România medievală, s-au mai dus pe apa Sâmbetei peste 40 (patruzeci) de milioane de euro, bani care ar fi putut fi folosiţi pentru construcţia unui spital ce ar fi salvat vieţi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu