A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXXI)

duminică, martie 7, 2021 8:34
Posted in category Mass-media

God Bless America14 octombrie 2018

USA nu reprezintă numai o forţă militară. SUA nu este numai o forţă economică. Ceea ce face din ‘America’ o ţară specială este spiritul libertăţii din sufletul oamenilor ce o populează. Dincolo de portaviaonele americane se află visul american.

Această naţiune formată iniţial din ‘refuzaţii’ Europei a dovedit lumii că nu contează titlurile nobiliare, nu contează de unde vii, cine eşti sau cum te numeşti; contează doar la ce eşti bun. Iar cei cu adevărat buni au făcut din SUA ceea ce este astăzi.

Competiţia americană, onestă şi corectă în 99% din cazuri, a permis selectarea valorilor şi implicit apariţia progresului. Cei care promovează violenţa împotriva USA uită un lucru esenţial: dorinţa de libertate a oamenilor nu poate fi înfrântă.

Arabii laşi şi barbari care se ocupă de atentate teroriste ar trebui să conştientizeze că vremea lor a trecut demult. Dacă au acaparat teritorii întregi prin cruzime şi violenţă, acum sute de ani, istoria nu se mai poate repeta. Nu macelărind copii, femeii şi bătrâni îţi arăţi curajul, terorist laş, ci încercând să fii mai bun decât rivalul tău: mai bun programator, mai bun soldat, mai bun manager etc.

Iubesc USA, chiar dacă, poate, România este insignifiantă pentru Statele Unite. Dar spiritul libertăţii nu are graniţe. Mulţumim USA pentru că exişti. Dumnezeu să binecuvinteze America. God Bless America.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu