A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXVIII)

miercuri, martie 3, 2021 8:22
Posted in category Mass-media

Votant PSD7 octombrie 2018

Dostoievski a scris „Idiotul”, ciuma rosie a distrus Romania votata fiind de „Necajitul”.

Aceasta specie jegoasa, formata din tigani, colhoznici ratati, muncitori betivi, gura-casca incapabili de ceva, toape casnice, de peste 100 de kile, pentru care sexul este o amintire din timpuri imemoriale, cocalari cu creier de gaina, pitipoance care mai cred ca organul dintre picioare tine loc de creier etc., a votat mafioti de-a lungul si de-a latul asa-zisei democratii bananiere din Romania, de fapt o dictatura mascata a celor fara educatie, fara moralitate, fara cultura, fara credinta in ceva deasupra mocirlei in care-si duc viata lor de cacat.

Americanii atunci cand au avut o problema au rezolvat-o simplu: scotand pistolul sau printr-un razboi civil. Doar ca cei din SUA au testicule, pe cand urmasii lui Decebal (haaa, haaaa, haaaa) au cacarezele Mioritei. Si asta explica totul.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu