A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXX)

sâmbătă, martie 6, 2021 17:08
Posted in category Mass-media

Copil in lacrimi13 octombrie 2018

Oda pensionarului iliescian

 • Dacă nu erai tu, pensionar cu creierul spălat de bolșevici înainte de 1989, ieșit la pensie anticipat, pe la 45 de ani, prin grija bolșevicului criminal Ilici “KGB” Iliescu, țara mea, si a ta, nu era ultima curcă din UE. Putea semăna cu Polonia, de exemplu.
 • Dacă nu erai tu, pensionar iliescian, după numele tătucului pe care l-ai votat întruna și care a distrus România, și pe români, țara ta, și a mea, ar fi avut o altă față, nu cea de azi, în care Mafia face legea.
 • Odă ție, pensionar comunist, cel care, în lipsă de altceva mai bun, ai crezut toate gogoșile Latrinei 3 și, prin (in)acțiunile tale, ai legitimat regimuri criminale ce au furat tot în România.
 • Cinste ție, pensionar iliescian, care prin atitudinile tale ai dat mafioților toporul în mână, iar aceștia au asasinat, cu sânge rece, România.
 • Odă ție, pensionar fără principii, fără demnitate și fără onoare, care ți-ai vândut votul și țara pe 50 de lei mai mult la pensie.
 • Necinste ție, pensionar iliescian din învățământ, care nu ai avut minima decență să te luminezi după 1989, preferând comoditatea principiilor criminale, induse în mintea ta de către dictatura comunistă.
 • Rușine ție, pensionar iliescian din învățământ, care nu ai tresărit nici un moment atunci cand examenele naționale erau fraudate masiv, contribuind din plin la formarea societății corupte și mafiote de azi.
 • Odă ție, pensionar iliescian, cel care ți-a crescut și educat copiii, și nepoții, cu limba în fundul dictatorului care a izolat și înfometat România, ultimul stalinist al Europei.
 • Cinste ție, pensionar iliescian, care ai văzut golani peste tot, dar nu ai avut nici o tresărire atunci când adevărații golani, mafioții partidului votat mereu de tine, au jefuit tot în România.
 • Rușine ție, gunoi ordinar, care prin tot ce ai făcut ai adus mafia la putere. O mafie care te lasă să mori în spitale nedotate, care ți-a alungat copiii în alte țări, în România fiind din ce în ce mai greu.
 • Odă ție, cel cu părul alb, care ți-ai vândut glia și bucata de pământ lasată ție prin sânge și sudoare pe câțiva lei în plus la pensie.
 • Pensionar iliescian, atunci când va fi să mori, ar fi bine să te întrebi ce ai făcut bun pentru această țară, dacă 25 de ani s-a distrus și s-a furat în România. Și o javră nenorocită ca tine, o larva având supraviețuirea ca unic scop în viață, a contribuit din plin la cum arată România azi.
 • Oricum, respectul meu nu o să-l ai niciodată. Nu-l meriți, pentru răul imens făcut acestei țări prin votul și inacțiunea ta. Motivele nu contează. Contează doar faptele. Iar pe tine faptele te aduc la ultimul nivel al degradării umane. Până și un câine are mai multă demnitate și onoare. Nu meriți nici măcar scuipatul meu. Ai ucis speranța într-o altă lume pentru această țară.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu