A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXVI)

sâmbătă, februarie 27, 2021 17:21
Posted in category Mass-media

Citat Tudor Chirila3 octombrie 2018

Se pare ca sute de ani de evolutie a societatii umane nu inseamna nimic pentru jegurile care, in 2018 (???????), mai impart oamenii in functie de sexualitate.

Astia care merg la referendum sunt atat de prosti incat ar trebui sa le-o traga cineva la fundulet niste ani pentru a intelege cu adevarat ce-i cu homosexualitatea si a vota, nu-i asa, in cunostinta de cauza, nu dupa ce aud de la smecherasii de popi care vor copii (sunt impotriva contraceptiei si avortului), care ulterior sa fie trimisi la furat, la cersit sau sa moara de foame, pentru ca intunecatul cler bisericesc sa aiba fraieri cotizanti, din banii carora sa-si cumpere proprietati si masini de lux.

Cred ca cea mai mare spaima a popilor lacomi si homosexuali este tocmai a doua venire a lui Hristos, in fata caruia ar trebui sa justifice averile imense acumulate si apucaturile deloc ortodoxe, practicate prin manastiri sau pentru a obtine functii in BOR.

Mai bine golan decat popa lacom si avar, mai bine acasa decat la referendumul hotiei si coruptiei.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu