A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXVII)

luni, martie 1, 2021 9:40

Sat Olanda versus sat Moldova6 octombrie 2018

Cum au scos pesediştii valize cu bani din România

Familia Cuciureanu, din dubla postură de reprezentanţi ai Guvernului şi investitori, a ţepuit statul cu câteva miliarde bune de lei, enunţate în multe procese. Toate acestea s-au produs la adăpostul lui Micky Şpagă, fiind acoperite de Antonie Iorgovan.

Dar să facem cunoştinţă cu cei care sunt bogaţi în Canada, în timp ce bugetarii sunt fără salarii în România. Cuciureanu Mihaela a fost consiliera lui Micky Şpagă în Guvernul Năstase. Claudiu Cuciureanu, în calitate de soţ al ei, a ajuns preşedintele Asociaţiei Investitorilor din Zonele Defavorizate. Familia Cuciureanu, din dubla postură de reprezentanţi ai Guvernului şi investitori, au ţepuit statul cu câteva miliarde bune de lei, enunţate în multe procese. Toate acestea s-au produs la adăpostul lui Micky Şpagă, fiind acoperite de Antonie Iorgovan. La un moment dat, pentru a scăpa de probleme, familia Cuciureanu a emigrat în Canada. Tot acolo au ajuns, după aceea, parinţii Mihaelei, să-şi vadă fetiţa bogată, nu ca studenţii români, care trăiesc de azi pe mâine. Parinţii Mihaelei, plimbându-se printr-un parc, au dat de nişte tineri români. Babacii Mihaelei s-au bucurat atât de tare că pot vorbi româneşte la Toronto, încât au început să se laude cu realizările fiicei lor.

Fata a venit în Canada cu câteva valize de bani, pe care le-a obţinut via SAPARD, în România

În primul rând, au povestit nonşalanţi că fata a venit în Canada cu câteva valize de bani, pe care le-a obţinut via SAPARD, în România. În primă fază şi-a cumpărat o casă cu piscină într-o mică localitate din apropierea Toronto-ului, de peste un milion de dolari. Apoi şi-a luat o alta, în inima marelui oraş, mai scumpă. Babacii au povestit fără jenă cum familia Cuciureanu face în stil mare afaceri imobiliare în Canada. Credeţi că pesediştii din România au fost deranjaţi de jaful familiei Cuciureanu? Evident că NU. Mihaela Cuciureanu era trecută ca membră PSD la secţia de vot din Toronto, în 2009.

Vedeti si aici.

Si inca ceva: in Olanda casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt permise.

„Drepturile LGBT în Europa diferă de la o țară la alta. 13 din cele 20 de țări la nivel mondial care au legalizat căsătoria între persoane de același sex sunt situate în Europa; alte 13 țări europene au legalizat uniunile civile sau alte forme de recunoaștere a cuplurilor homosexuale. Austria, Germania, Italia, Ungaria și Elveția au luat în considerare o legislație care să introducă în viitorul apropiat căsătoria între persoane de același sex. Căsătoria homosexuală va intra în vigoare în Finlanda în martie 2017, după ce în februarie 2016 Parlamentul de la Helsinki a aprobat modificări la legea care va permite cuplurilor de același sex să transforme parteneriatele înregistrate în căsătorii prin notificarea autorităților. În 2015, Irlanda a devenit prima țară din lume care a legalizat căsătoria homosexuală prin referendum, aceasta fiind protejată prin Constituție. Constituțiile altor 12 state europene recunosc căsătoria doar ca uniunea consensuală dintre un bărbat și o femeie.

Potrivit Eurobarometrului din 2015, primele cinci țări membre UE în ceea ce privește drepturile LGBT și aprobarea căsătoriei între persoane de același sex sunt Olanda, Suedia, Danemarca, Spania și Irlanda.” (Wikipedia)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXVII)”

  1. Nicolas says:

    martie 2nd, 2021 at 13:07

    Bravo, insfarsit cineva are curajul sa scoata la lumina furturile si escrocheriile ciumei rosii timp de 30 ani. Tara este in ruina, fara spitale, drumuri autostrazi, administratie invechita, scoli, invatamant, economie, agricultura, totul un dezastru.

Adauga un comentariu