A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCVII)

joi, martie 25, 2021 6:09
Posted in category Educatie

Romania 205017 noiembrie 2018

Analfabetii din 2011 s-au facut mari si voteaza ciuma rosie!

Recensamant 2011 – nivelul de educatie al populatiei Romaniei, tara aia unde este premier o toapa analfabeta, papusa unui puscarias: 44,2% au nivel scăzut de educaţie (primar, gimnazial sau fără şcoală absolvită), 41,4% nivel mediu (posticeal, liceal, profesional sau tehnic de maiştri) şi 14,4% nivel superior.

Indiferent de anotimp, tiganizarea merge mai departe! La Antenele securistului Dan Voiculescu, dar si la trustul PRO, romanilor din ce in ce mai minoritari li se baga pe gat obiceiuri tiganesti, limbajul tiganesc, barbaria tiganeasca. Rezultatul? Absenteismul de la vot si tara condusa de borfasi.

Axioma
Dacă PSD-ul plin de tigani face ce vrea in Romania de 28 de ani, atunci e clar că poporul ăsta e irecuperabil de prost şi merită să dispară din istorie cât mai rapid.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu