A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCIV)

duminică, martie 21, 2021 15:08

Liviu Dragnea14 noiembrie 2018

Cea mai proasta gluma: Romania condusa de un cocalar penal, Liviu Dragnea, vrea sa intre in Schengen

Vedeam zilele trecute (mijlocul lui septembrie 2017) agitaţie mare pe Facebook, legată de faptul că Germania, Olanda şi Austria nici nu vor să audă de intrarea României în spaţiul Schengen. M-am întrebat atunci, şi mă întreb şi acum, cum dracu’, Doamne iartă-mă, îşi pot imagina unii intrarea României în Schengen, guvernată fiind de partidul unui puşcăriaş, numitul Dragnea Liviu, care a încercat, şi încearcă, să dea legi cu dedicaţie, pentru infractorii din politică. Cum pot acuza oare postacii plătiţi de mafia PSD-istă ţările mai sus amintite că nu vor România în Schengen, din moment ce inclusiv preşedintele grupului socialist din Parlamentul European a criticat dur intenţia mafiotului Liviu Dragnea de a schimba legislaţia din România în favoarea infractorilor. Cum pot crede imbecilii cu simpatii PSD-iste că o ţară care protejează mafioţii din politică poate accede în spaţiul cel mai liber existent pe Terra, anume Schengen.

Noi, românii, trebuie să înţelegem că atâta vreme cât există cei 3,8 milioane de “rătăciţi” care votează mafia PSD la fiecare scrutin electoral, combinată aceasta cu absenţa celor care “se pişă pe el de vot”, Românica nu poate sta la aceeaşi masă cu Germania, ci poate, cel mult, să fie partenerul de dialog al unor ţări bananiere precum Iran, Etiopia sau Libia. Noi nici în UE nu trebuia să fim, deoarece nu suntem o ţară croită pe ideile nobile ale democraţiei de tip occidental, ci o turmă de mămăligari, mulţi analfabeti funcţionali, care nu înţeleg nimic din pârghiile societăţii de astăzi, ci aşteaptă numai pomană şi, eventual, un tătuc-dumnezeu, pe care să-l lingem în fund şi care să gândească pentru noi (ceva asemănător cum au ruşii, chiar dacă Putin este un criminal notoriu, faţă de care criminalii în serie sunt mici copii).

Mai văd pe Facebook tot soiul de „deştepţi” care vor România în afara UE, acolo unde ar curge laptele şi mierea (hăăăă, hăăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăă). Ceea ce nu ştiu astfel de specimene (sau ştiu, dar trec sub tăcere) este un adevăr de netăgăduit: fără UE am ajunge din nou la salariu mediu de 200 de dolari (cum era pe la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000) şi o pată neagră în Europa, ocolită de mai toată lumea. Pentru intrarea în UE şi vieţuirea în interiorul UE, România are câteva pârghii de stopare a corupţiei, care nu prea funcţionează întotdeauna, dar în afara UE acestea ar dispărea: DNA, ANI, declaraţia de avere, licitaţii etc. Vă imaginaţi că, într-o Românie în afara UE, mafiotul Dragnea ar fi pus jandarmii să-i măcelărească pe manifestanţii din Piaţa Victoriei, DNA-ul ar fi desfiinţat urgent, justiţia pusă sub control politic, politicienii opoziţiei cumpăraţi, iar cei care nu se vând eliminaţi, pumnul în gură pentru cei care neagă luminoasa conducere a partidului-stat PSD etc. Cum naiba să poată fi Românica mai bine în afara UE din moment ce suntem o ţară ţiganizată, în care se fură tot, în care toate instrumentele democraţiei occidentale s-au pus în practică fiind împinşi de la spate de alţii, altfel muream sub bâtele minerilor, la propriu şi figurat, aduşi de Ilici Iliescu la început şi de către mafiotul Dragnea în zilele noastre. Noi nu suntem Marea Britanie şi nici măcar Polonia, ci o ţară unde Mioriţa şi maneaua încă fac legea, iar o ţară de ciobani şi ţigani, incapabilă să repare nişte drumuri (ca să nu mai vorbim de construirea unor autostrăzi) nu poate impune respect nici măcar în faţa ultimului trib african. Şi, în aceste condiţii, mai vrem să intrăm şi în Schengen. Numai că acolo se intră pe bune, fără şpăgi precum în spitalele din Românica. Aşa cum merg lucrurile astăzi, vom trece la Euro atunci când RTV şi Antena 3 vor avea reportaje despre corupţii din PSD şi despre cum este furată România de către politicienii mafioţi, cei care în China erau împuşcaţi, iar în SUA luau vreo 200 de ani de puşcărie fiecare. Noi suntem Românica, iar la graniţa de vest a noastră se termină Europa civilizată şi începe barbaria mafiei PSD-iste, votată, evident, de cei care n-au ieşit din Evul Mediu, dar acuză Germania, ce este cu 200 de ani în faţa noastră, de lipsă de simpatie faţă de ultimii ţigani ai Estului.

Vedeti si aici.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu