A şaptea dimensiune pe Facebook (CXCV)

luni, martie 22, 2021 9:30

Avere Liviu Dragnea16 noiembrie 2018

Borfasul Dragnea, acest sef de trib mafiot, este creatia a cateva categorii de ticalosi si/sau imbecili precum: pupatorii de moaste, pupincuristii comunismului criminal, fosti tortionari comunisti, fosti securisti, fosti militieni pe care-i doare-n cur de aceasta tara. La categoriile de mai sus, se adauga tiganii analfabeti care-si vand votul si sunt interesati doar sa fure, fostii colhoznici care inghit toate minciunile de la Mafia TV (Antena 3 + RTV) si, nu in cele din urma, bugetarii patriei, cei care, in procent de minim 75%, i-o sug lui Dragnea dimineata, la pranz si seara.

Axioma
Dacă PSD face ce vrea in Romania de 28 de ani, atunci e clar că poporul ăsta e irecuperabil de prost şi merită să dispară din istorie cât mai rapid.

15 noiembrie 2018

Astia, mafiotii fotbalului, au averi imense obtinute prin furt, in timp ce noi, romanii obisnuiti, daca nu emigram, murim in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat. Acesti mafioti nu critica ciuma rosie deoarece le face un imens serviciu: statul roman, identificabil cu mafiotii rosii astazi, in 2018, nu confisca averile furate, chiar daca exista hotarari definitive in acest caz. Asa incat, un fost puscarias din fotbal va ramane cu banii furati.

Si daca tot veni vorba: avem un fotbal de cacat, fara nicio echipa in grupele competitiilor europene, fara nicio participare in ultimii zeci de ani la un campionat mondial si european. Si nici nu se va intampla prea curand sa ne calificam undeva.

Iar National Arena are cel mai prost gazon din Europa, din cauza mafiotului PSD-ist, fost primar al Bucurestiului, Sorin Oprescu, cel pe care l-au interesat doar spagile, nu si Bucurestiul.

Dacă mafia PSD face ce vrea in Romania, atunci e clar că poporul ăsta e irecuperabil de prost şi merită să dispară din istorie cât mai rapid.

Mafiotii fotbalului

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu