A şaptea dimensiune pe Facebook (CXI)

duminică, decembrie 27, 2020 13:39
Posted in category Mass-media

DNA24 iunie 2018

Vineri, 22 iunie 2018, am realizat inca o data in ce tara de bolsevici criminali se moare in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat. Am redistribuit o postare in care aparea si maresalul Ion Antonescu, legata de faptul ca, la 22 iunie 1941, alaturi de Germania, Romania a atacat simbolul raului absolut, URSS-ul lui Stalin, pentru a-si recupara ce este al ei – Basarabia, nordul Bucovinei si tinutul Herta, furate de rusi in urma pactului diabolic dintre Stalin si Hitler, cei mai mari criminali din istorie. Am adaugat si un scurt comentariu in care-mi spuneam parerea despre maresalul Ion Antonescu. Postarea cu acel comentariu adaugat a fost distribuita pe una dintre paginile pe care le administrez, „Cloaca politica penala”. In mai putin de o ora, postarea a fost raportata si m-am trezit blocat 30 de zile, pe contul principal, unde am 5000 de prieteni. Cum am invatat lectia, pot posta aici deoarece mi-am mai creat un cont, in urma cu aproximativ 1,5 luni, atunci cand am mai fost blocat 30 de zile, fiind raportat de postacii ciumei rosii. Fara acest al doilea cont, pagina „A saptea dimensiune” ar fi intrat intr-o „vacanta” de 30 de zile, spre satisfactia ciumatilor rosii, de care nu scap nici aici. Si despre ei este vorba in cele ce urmeaza.

Ciumati rosii, veti putea scrie opiniile voastre aici doar in momentul in care Mafia TV va prezenta si alte opinii decat rahatul rosu, cu care spala creiere seara de seara. Postacii ciumei rosii vor fi blocati intotdeauna. Pe aceasta pagina nu au ce cauta jegurile platite, sau nu, din banii furati romanilor, gunoaiele care apara un puscarias, multi dintre ei cu parul alb. Mi s-a reprosat ca nu-i respect pe cei in varsta. Gresit! Am un respect imens, plus admiratie si recunostinta, pentru domnul Mihai Sora, cel care la 101 ani este un exemplu de implicare civica, de moralitate, de curaj si de sacrificiu pentru aceasta tara. Nu am insa niciun respect fata de ciumatii rosii cu parul alb, platiti sau nu, cei care sprijina un regim criminal si ucid, prin aceasta, viitorul copiilor si nepotilor lor.

Un exemplu de ciumat rosu, probabil platit, este Vasile Alexandru Girda (https://www.facebook.com/vasilealexandru.girda.3) cel care, in noaptea trecuta, dupa ora 24, a scris peste 20 de comentarii pe aceasta pagina, sterse dimineata, in care, dupa mintea sa plina de rahat, erau scuipati presedintele Iohannis, Laura Codrua Kovesi, Monica Macovei, Augustin Lazar, #REZIST etc., plus ca venea cu textele imbecile de la Mafia TV despre Soros, statul paralel etc. Cine sta noaptea pe Facebook sa apere ciuma rosie? Un postac platit. Daca profilul e real, acesta are parul alb si ar trebui respectat. Dati-mi voie sa nu am niciun respect pentru un asemenea jeg, platit din bani furati, care apara o gasca de borfasi pe Facebook.

23 iunie 2018

Colectiv

Rezist

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu