A şaptea dimensiune pe Facebook (CXIII)

duminică, decembrie 27, 2020 17:22

PSD = ciuma rosie = mafia25 iunie 2018

Gabriel Liiceanu: „PSD nu este un partid comunist, nici un partid socialist și, cu atât mai puțin, un partid social democrat. PSD este o mafie camuflată în partid a cărei singură „ideologie“ este lăcomia, a cărei pragmatică e furtul și a cărei grijă, pentru dobândirea impunității, e acapararea justiției. (…) Când comunismul s-a prăbușit în celelalte țări din Estul Europei, a pierit balaurul, nu a căzut doar unul dintre capetele lui. La noi, în schimb, balaurul s-a metamorfozat.”

Andrei Caramitru despre electoratul PSD: „Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic! Votează hoți și ticăloși să le fie primari de prosti ce sunt si atunci evident ca acolo unde stau ei e mizerie și nu sunt job-uri! Sunt leneși si prosti! Urasc tineri și schimbările din jur – atât de plini de ură ca pana si familia lor fuge de ei! Mergeti la muncă!”

25 iunie 2018

Antena 3

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu