A şaptea dimensiune pe Facebook (CXII)

duminică, decembrie 27, 2020 15:16
Posted in category Mass-media

Rezist24 iunie 2018

Cuvintele sunt sarace si putine atunci cand vine vorba despre recunostinta si multumirile adresate bravilor romani din miscarea #REZIST, cei care, din ianuarie 2017, pe ger si ploaie, sacrificand timp si energie, familie si prieteni, au fost in Piata Victoriei si in celelalte locuri din tara pentru a incerca sa-i opreasca pe borfasii puscariasului Liviu Dragnea sa transforme Romania intr-un ghetou mafiot, unde criminalii, hotii, violatorii etc. sunt mai importanti decat oamenii cinstiti.

Pentru ei, pentru membrii miscarii #REZIST, pentru Malin Bot si restul, admiratia, recunostinta si aprecierea noastra a fost, este si va fi nemarginita.

Multumim din inima dragilor, voi formati Romania in care merita sa traiesti si pentru care merita sa mori.

Cineva spunea ca „victoria este optionala, dar lupta este obligatorie”. Miscarea #REZIST este un exemplu in acest sens.

Dupa „golanii” din Piata Universitatii, #REZIST este expresia libertatii, intr-o Romanie in lanturile mafiei.

„Golanii” din 1990 au fost macelariti de minerii adusi de KGB-istul criminal Ilici Iliescu, intr-o Romanie care nu era membra NATO si UE. Astazi, cu Romania in NATO si UE, #REZIST va termina ceea ce s-a inceput in 1990: curatarea tarii de borfasii rosii, de jigodiile care ne-au furat 28 de ani, de penalii care vor sa fure in continuare fara sa pateasca nimic.

Vom muri (cu ei de gat, daca este nevoie) si vom fi liberi!

25 iunie 2018

Boicotați produsele firmelor care au reclame la această hazna ordinară numită Antena 3. Alegeți să consumați produse echivalente, poate mai bune decât cele promovate de Haznaua 3.

Dacă numai reacționăm, prin cuvânt, pe facebook, pe bloguri, pe forumuri, pe site-uri etc., Gâdea și gașca sa de penali o să ne râdă în nas, o să denigreze și să ne eticheteze în toate felurile, cum fac de mulți ani.

O singură atitudine va avea efect: boicotul produselor promovate de Antena 3, până rămân fără reclame. Și atunci câțiva mâncători de rahat cu polonicul vor trebui să plece acasă.

Uniți, suntem o fortă. Să arătăm că-n România contează adevărul, nu minciunile Latrinei 3, contează libertatea și democrația, nu pumnul în gură și jaful practicat de securiștii care au pus mâna pe țară, în frunte cu Dan Voiculescu.

Boicotati MAFIA TV!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu