A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCXVII)

duminică, martie 3, 2024 8:21
Posted in category Mass-media

Ucigaşului Putin îi fac plecăciuni austriecii„Cea mai tare investigație pe care am citit-o în ultimii ani. Despre Wirecard – o firmă condusă de austrieci care ajunsese în primele 30 de companii din Germania pe bursă. De fapt, o operațiune uriașă de spălare de bani și infiltrare a rușilor.

Marsalek, șeful de acolo, era agent GRU și lucra cu rușii direct, inclusiv cu un general GRU care a fost afiliat cu Wagner.

Ce făceau băieții:
– spălare de bani de miliarde pentru criminali inclusiv pentru Kadirov;
– finanțare armate private de tip Wagner în Libia, Siria etc.;
– la final – erau cât pe ce să cumpere Deutsche Bank (!!!).

Totul cu ajutorul serviciilor din Germania și Austria. Protecția venea de la vârf – Merkel direct și Sholtz (care atunci era șeful ASF-ului german care ar fi trebuit să îi „investigheze”).

Destructurarea operațiunii a fost făcută de anglo-saxoni prin articole din Financial Times. Elita germană nu doar ca a refuzat să facă ceva – dar a început să investigheze pe cei care „criticau” marea firmă.

Marsalek împreună cu serviciile austriece au obținut adresa jurnaliștilor cheie (Grozev de la Belligcat – care a fost extras din Viena pentru protecție, în mod evident serviciile din Viena lucrând de fapt pentru ruși).

La final au picat pentru ca auditorii au descoperit tranzacții și conturi fake de miliarde de euro.

Acum – Marsalek a fost extras și trăiește sub identitate falsă în Rusia (a preluat identitatea unui popă rus), și lucrează direct pentru GRU.” (Andrei Caramitru)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu