A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCXIII)

marți, februarie 13, 2024 19:41
Posted in category Mass-media

Tucker Carlson, pupincuristul criminalului PutinCostin Andrieş (pe X, fost Twitter): „Varianta Rusiei despre conflict nu o vedem în interviul lui Tucker Carlson, faimosul jurnalist care pe cât e de aprig și eroic cu dușmanii lui reali și închipuiți din SUA, în fața cărora nu riscă nimic în afara audienței sporite, pe atât de cățeluș pufos a fost în interviul cu măcelarul popoarelor Vladimir Putin.

Varianta Rusiei o vedem cel mai limpede în gropile comune de la Bucea, în ștergerea de pe fața pământului a orașe întregi din Ucraina, ca Mariupol, Bahmut, Avdiivka, Marinka, dar și din Cecenia și Siria, o vedem în zecile de milioane de refugiați, în milioanele de femei cu copii care umblă de doi ani în bejenie prin Europa; în sutele de mii de civili ucraineni omorâți, despre care nu știm încă.

Nu am aflat nimic despre toate acestea din interviul lui Tucker, a lăsat în schimb să treacă toate minciunile lui Putin. Și cele despre care Tucker nu știa, dar mai ales a lăsat necontestate minciunile despre care nu avea cum să nu știe.

În plus, din mai multe momente, întinse pe tot parcursul interviului, reiese că Tucker Carlson îl consideră pe Vladimir Putin un aliat în “lupta pentru pace” împotriva CIA și a “elitei” și “establishmentului” războinic american. A indicat de mai multe ori că responsabilă de război e exclusiv SUA, a dat aprobator din cap când Putin a spus de nenumărate ori că Rusia doar se apără.

Îl consideră pe Putin un aliat împotriva Americii, și nu a Americii din capul lui, ci a celei reale. Carlson a fost un cățel în poala lui Putin, s-a oferit, supus și entuziast, ca platformă pentru minciunile bătrânului kaghebist.

Singura mea nedumerire e ce o fi primit Carlson în schimb pentru această umilință publică.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu