A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCXV)

miercuri, februarie 21, 2024 12:53
Posted in category Mass-media

Rusia va ataca EuropaTabloidul german Bild citează o sursă dintr-un serviciu de informații european care crede că Rusia ar putea ataca Europa atunci când SUA sunt „fără lider”, provocând o întârziere a asistenței pe care ar putea să o acorde țărilor europene.

Prin aceasta, se referă la timpul de după alegerile prezidențiale din SUA din noiembrie 2024 și înainte de învestirea președintelui nou ales în ianuarie 2025.

Sursa din cadrul serviciului de informații a declarat pentru Bild că guvernul rus speră ca fostul președinte Donald Trump să fie ales din nou; dacă acesta este cazul, „se poate întâmpla orice”, a spus sursa.

Anterior, Boris Pistorius, ministrul german al apărării, a spus că industria europeană de apărare are nevoie de timp pentru a-și dezvolta capacitățile.

„Acum avem aproximativ cinci până la opt ani pentru a recupera – în ceea ce privește forțele armate, industrie și societate”, a spus Boris Pistorius.

Sursa informaţiilor: hotnews.ro

Ceas matematic

Întrebat de un cunoscut dacă are concurenţi, un bărbier a răspuns: „Dintre toţi bărbaţii din oraş, normal, eu nu îi bărbieresc pe cei care se rad singuri, dar îi bărbieresc pe toţi aceia ce nu se rad singuri.” Conform celor spuse de el, bărbierul se rade singur sau nu?

Ceas matematic

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu