A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCCXX)

joi, martie 21, 2024 18:34
Posted in category Mass-media

Renate Weber, avocatul poporuluiPersoana din imagine este, oricât ar părea de bizar, Avocatul Poporului. Al „boborului” USL-amist (PSD + PNL = MAFIA) se-nţelege.

Renate Weber a făcut parte din grupul infracţional ALDE, grup care a pus umărul la toate ticăloşiile şi crimele puşcăriaşului Liviu Dragnea.

Când nu ieşi la vot, ai avocatul pe care-l meriţi: după catastrofa Ciorbea, o altă catastrofă şi mai mare, Renate Weber, cea care apăra pensiile speciale, doar e avocatul îmbuibaţilor, nu al poporului care le plăteşte acestora pensiile speciale.

Dacă intraţi pe site-ul avp.ro, veţi avea surpriza neplăcută de a constata că inclusiv avocatul poporului din Republica USL-amistă România se şterge la fund cu legile ţării. Despre ce este vorba? Deşi declaraţia de avere se completează „anual, până la 15 iunie”, această duduie angelică are ultima declaraţie de avere postată pe site din 06.06.2022 (https://avp.ro/wp…/uploads/2022/07/weberrenate2022.pdf). De ce? Păi, în regimul lui Muiannis nu se-mpiedică ăştia de o amărâtă de lege. Legea e pentru „fraieri”. Ce dacă în 2023 n-a completat această gingaşă făptură declaraţia de avere şi declaraţia de interese?! Las’ că merge şi aşa!

Nu pot să închei fără a remarca ceva din CV-ul stimabilei. Trece USL-amista aşa: utilizator experimentat Internet (?). Cum adică? Ce înseamnă utilizator experimentat Internet?! Oare, dacă intre pe site-uri XXX, eşti utilizator experimentat sau novice?! Dar dacă te blochează moderatorii de la Facebook, tot experimentat eşti sau retrogradezi la stadiul neexperimentat?!

Lăsând gluma la o parte, iată de ce avem parte dacă unii se pişă pe el de vot: noi de Renate Weber, apărătoarea pensiilor speciale, ei, mafioţii din politică, de averi fără număr.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu