A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXXVII)

marți, februarie 28, 2023 18:46
Posted in category Mass-media

Gerard Depardieu, pupincuristul criminalului de război Putin26 februarie 2023

Gerard Depardieu, pupincuristul criminalului de război Putin

Am evitat subiectul până acum din respect pentru contribuţia Franţei, majoră, la câteva momente memorabile din Istoria Românilor: Marea Unire de la 1918, Mica Unire de la 1959 etc.

Dar hai s-o spunem pe aia dreaptă: Franţa de astăzi este tot mai departe de Marea Franţă de ieri, fiind mai mult de partea Răului decât de partea Binelui.

Oare Macron, preşedintele Franţei, mai are şedinţe de amor telefonic, de câteva ore, cu criminalul de război Putin?!

Un alt jeg putinist este actorul francez Gerard Depardieu, prietenul derbedeului Planetei, ucigaşului de copii ucrainieni, asasinul disidenţilor ruşi, inculpatul pentru crime de război, Vladimir Putin.

Acest Depardieu a fugit din Franţa în braţele tătucului Putin (şi în braţele unor sclave rusoaice, oferite cu generozitate de dictatura lui Putin) pentru a nu plăti impozit în ţara natală. Precum în Românika, şi-n Franţa, probabil, doar „fraierii” plătesc impozit, băieţi deştepţi, precum acest Depardieu, nu.

Are filme de mâna a şaptea, pentru retardaţi. Am văzut mai demult un fragment din filmul Asterix şi Obelix, o tâmpenie cum rar am văzut, în care legionarii romani (oare ştie pupincuristul criminalului Putin, Gerard Depardieu, că Imperiul Roman – de Apus – a existat aproximativ 1000 de ani, după unii chiar 2000 – se adaugă anii Imperiului Roman de Răsărit – ?!) erau prezentaţi drept ultimii oameni, nu cea mai modernă civilizaţie a acelor vremuri, cum a fost în realitate. Până una alta, romanii au construit şi apărat un imperiu, nu galii, care nu erau altceva decât nişte barbari ieşiţi din grotele istoriei.

Toţi cei ucişi de criminalul Putin să-l bântuie pe acest Gerard Depardieu, o canalie, un Iuda care şi-a vândut sufletul pentru nişte bani şi pentru nişte nopţi fierbinţi cu rusoaice oferite ca pe nişte obiecte de dictatura acestui criminal numit Vladimir Putin.

9 februarie 2023

Caine in zapada

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu