A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXV)

duminică, decembrie 4, 2022 8:11
Posted in category Mass-media

Dudu Ionescu, consilierul lui Iohannis29 iunie 2022

Iohannis şi-a bătut joc efectiv de milioanele de români care au ieşit în stradă în anii 2017, 2018, 2019, pentru a scăpa de ciuma roşie, pentru a elimina penalii din funcţii publice, pentru că „Ne-am săturat cât ne-aţi furat!”.

Legile puşcăriaşului Dragnea sunt în vigoare, Iohannis promovează legi comuniste, este la fel ca în epoca Dragnea, DNA-ul este anihilat, corupţii rămân cu averile furate, ANAF-ul nu a recuperat nici acum prejudiciul hotărât în justiţie de la mafiotul Dan Voiculescu, omul mafiei, Cătălin Predoiu, este ministrul Justiţiei, la Interne este marioneta corupţilor din PSD, Lucian Bode etc.

29 iunie 2022

Când o mazileşti pe Laura Codruţa Kovesi ca să faci pe plac penalilor din politică, nu poţi fi altceva decât #ACEEAŞIMIZERIE ca şi PSD = ciuma roşie = grup infracţional organizat.

Tudor Chirila despre Iohannis

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu