A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXVII)

duminică, decembrie 18, 2022 8:03
Posted in category Mass-media

Romania, digitalizare14 august 2022

Dacii liberi preferă să pupe moaşte, nu să beneficieze de facilităţile cunoaşterii.

„Bogăția unei națiuni nu se mai măsoară astăzi prin evaluarea bogăţiilor solului şi subsolului, ci prin nivelul profesional, intelectual şi civic al membrilor națiunii respective.” (John Naisbitt)

Ministrul român al Digitalizării, Sebastian Burduja, spune că Republica Moldova este „la ani lumină” faţă de România în privinţa digitalizării instituţiilor statului şi că a reuşit acest lucru printr-un program al Băncii Mondiale ce a fost implementat în 10 ani.

Sebastian Burduja a afirmat, într-o emisiune la Digi24, că Republica Moldova este peste Estonia din punct de vedere al digitalizării instituţiilor statului. (hotnews.ro)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu