A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXXVIII)

luni, decembrie 19, 2022 19:16
Posted in category Mass-media

Bode, Popovici
15 august 2022

Văd că se agită „boborul” pe subiectul cu medaliile sportivilor români şi-i înjură pe politicieni. Şi care-i meritul „boborului” că mai răsare, pe ici, pe colo, câte un talent sportiv în această ţară? Niciunul. Meritul este al părinţilor (care au dat bani pentru antrenamentele lor, în timp ce părinţii de interlopi nu-şi dau nici măcar copiii la şcoală, mai ales puradeii dintr-o anumită minoritate) şi al antrenorilor.

Meritele „boborului” se văd la vot, atunci când votează mafioţi şi corupţi sau nu se prezintă la vot. Da’ „boborul” înjură după aia politicieni. Normal, e mai uşor să înjuri decât să studiezi, să înveţi o meserie, să nu fii un parazit întreţinut de cei care mai şi muncesc în această ţară.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu