A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLIX)

duminică, octombrie 9, 2022 6:22
Posted in category Mass-media

Klaus Iohannis4 septembrie 2021

Şi un text ceva mai de demult, dar încă actual.

L-aţi auzit vreodată pe Iohannis să-şi ceară scuze că a fost, la un moment dat, alături de PSD = ciuma roşie = mafia sau alături de mafiotul Tăriceanu? Cea mai sinistră glumă a pupincuriştilor lui Iohannis este aceea cu “Iohannis – terminator de PSD-işti” (hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăă). Aş râde 3 zile, dacă n-ar fi de plâns.

Sau să-şi ceară scuze pentru lovitura de stat din 2012, practic acela fiind momentul în care PSD = ciuma roşie = mafia a ajuns să acapareze puterea în România, cu sprijinul PNL şi altor jeguri, de genul UNPR.

Sau a promis, în 2014, în campanie electorală, că se va lupta să fie introdus votul electronic pentru românii din Diaspora. Evident, n-a făcut nimic, iar la Referendumul din mai 2019 mii de români din Diaspora nu au putut vota.

Sau a promis că, după referendumul din mai 2014, se va trece la treabă, în sensul adoptării altor legi în domeniul justiţiei, care să anuleze modificările criminale ale PSD = ciuma roşie = mafia. Au trecut aproape 3 luni de atunci şi nu s-a întâmplat nimic.

Se spune că cine poate face, iar cine nu, se scuză. Nu avem nevoie de scuzele lui Iohannis că n-a putut face nimic. Milioane de români l-au votat în 2014 pentru a face. În 5 ani, România ajuns la nivelul anului 1990, în domeniul justiţiei şi nu numai. În 5 ani, au mai plecat sute de mii de români afară. În ultimii 5 ani, PSD a făcut numai rău României, iar Iohannis nu i-a deranjat deloc.

Şi două comentarii postate de Dumitru Căruntu, administratorul paginii de Facebook „A şaptea dimensiune”.

Valentin Jalba: „Klaus Iohannis, cel care consideră că dacă AUR votează același lucru cu USR PLUS înseamnă că sunt în alianță, este omul care a pus-o pe Dancilă premier, cel care a semnat demiterea Laurei Codruța Kovesi și cel care în loc să medieze o criză națională îl mângâie pe Cîțu pe cap că poate poate câștigă alegerile interne din PNL.
Klaus Iohannis, cel pentru care am stat 11 ore la coadă în 2014, în ploaie, la secția de votare din Londra, este cea mai mare dezamăgire politică pe care am simțit-o până acum.
„România lucrului bine făcut”, nu? România în care Klaus Iohannis este mai întâi fan PNL, că doar ei l-au susținut la alegeri, și abia apoi președintele țării.”

Tudorel Urian: „Am mari îndoieli în legătură cu domnul președinte Klaus Iohannis. Refuza sa discute cu Cioloș, dar spune că dreptatea e la Citu. Halal rol de mediator. Bate câmpii cu alianța USR-AUR, dar a văzut el un document scris, vreo conferință de presă comuna care sa ateste asa ceva? Ca AUR și USR-PLUS ar avea o agenda comuna, niște valori comune?
Niste semnături pe o moțiune de cenzura nu înseamnă o alianță. O alianta a fost USL, a cărei propunere de premier a fost chiar domnia sa și spiritului căreia i-a rămas fidel. Spre onoarea lui intr-o tara în care măștile se schimba atat de repede. Și ma gândesc ca l-am votat de doua ori.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu