A şaptea dimensiune pe Facebook (DCLVII)

sâmbătă, octombrie 8, 2022 5:44
Posted in category Mass-media

Schimbare componenta CNA15 august 2021

În acest ritm, vor dura nişte luni până se adună toţi la şedinţe, încă nişte luni până cad de acord asupra ordinii de zi, iar nişte luni până se hotărăsc ce sancţiuni (minore) vor acorda Mafiei TV (Antena 3 + RTV).

Prin comparaţie, în 2012, când PNL + PSD = Love (le), în 3 zile au fost schimbaţi: preşedintele Senatului, preşedintele Camerei Deputaţilor, Avocatul Poporului. Tot în cele 3 zile, Monitorul Oficial a trecut în subordinea guvernului (mafiot condus de mitomanul plagiator şi infractor Viorel Ponta), iar preşedintele României (Traian Băsescu la acea vreme) a fost suspendat.

Pe atunci PNL-ul dorea schimbarea rapidă (în rău) a României. Astăzi, în 2021, se vede clar că PNL-iştii sunt interesaţi doar de ciolan (vedeţi bătălia pe viaţă şi pe moarte dintre Cîţu şi Orban), nu de îndreptarea răului făcut acestei ţări în ultimii ani (chiar în utimii 30 de ani) de către grupul infracţional cu acronimul PSD (fost PDSR, fost FSN, fost PCR).

15 august 2021

Tot în partea de Românică ţiganizată şi UDMR-izată, populimea se ceartă pe sex-ul din noile modele de cărţi de identitate!

Basarabia, averi corupti

17 august 2021

Asta au învăţat talibanii de la Mahomed, trimisul lui Allah pe pământ (hăăă, hăăă, hăăă): să ţină în lanţuri semeni de-ai lor, mai ales femei. Ăştia merită răşi de pe faţa pământului. Cu religia lor de căcat cu tot.

Talibani

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu