A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXCII)

duminică, noiembrie 13, 2022 20:46
Posted in category Mass-media

Crimele rusilor in Ucraina6 martie 2022

Mi se rupe inima când spun asta, dar trebuie s-o spun. Tot acest măcel este posibil deoarece s-a tăcut când Putin – psihopatul criminal – dădea ordin să fie ucişi ziarişti, să fie otrăviţi oponenţi, să fie asasinaţi cei care vorbeau despre crimele acestui nenorocit.

Unde sunt ticăloşii care aplaudau pe la ambasada Rusiei?!

Ce face statul român eşuat atunci când trompetele acestui criminal sunt la tembelizor sau pe platforme online?! Nu face nimic, în buna tradiţie mioritică.

Era clar unde se va ajunge din momentul în care acest dezaxat s-a declarat admirator al celui mai mare criminal din istorie, Stalin, cel care a ucis peste 20 de milioane de oameni, ruşi, ucrainieni etc.

Copiii Ucrainei plătesc cu viaţa laşitatea unora şi dorinţa de îmbogăţire a altora, inclusiv din Occident, pe seama paranoiei acestui criminal.

Rugăciunile îşi au rolul lor, poate liniştesc sufletele celor înspăimântaţi şi îndureraţi, dar psihopatul criminal Putin nu se opreşte cu rugăciuni.

Se opreşte doar prin forţă. În faţa unui dezaxat periculos argumentele, apelul la valori morale, apelul la compasiune şi toleranţă nu au niciun efect.

Scriu de 15 ani despre acest criminal. Oameni mult mai importanţi ca mine au vorbit despre pericolul pe care-l reprezintă acest dezaxat. Din păcate, n-a fost oprit la timp. Iar această ezitare costă moartea unor inocenţi, a unor copii nevinovaţi.

Anastasia Yalanskaya a murit dorind să nu moară înfometaţi nişte căţei nevinovaţi. Ea fost ucisă de toţi aplaudacii lui Putin, de toţi cei care l-ar fi putut opri pe dement, dar n-au făcut-o.

Putin este nebun. Dar unde au fost toţi cei sănătoşi la cap, din Occident mai ales, în tot acest timp?

7 martie 2022

„Adevărata denazificare în Europa va fi distrugerea regimului Putin. Urmată de un proces de tip Nürnberg, ea ar putea corespunde cu decomunizarea și desovietizarea. (De fapt, comunismul și nazismul sunt frați siamezi, după cum o demonstrează Putin, combinând metodele lui Hitler cu cele ale lui Stalin.)

Ca să fie reprimită în civilizație, Rusia trebuie să se lepede de sovietism, panslavism și imperialism, să facă penitență pentru crimele URSS împotriva popoarelor Europei de Est și să adopte față de memoria infectă a URSS atitudinea Germaniei față de al treilea Reich.” – Adrian Papahagi

Crimele rusilor in Ucraina

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu