A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXC)

joi, noiembrie 10, 2022 19:00
Posted in category Mass-media

Criminalul de razboi Putin2 martie 2022

Un om de afaceri din Rusia pune la bătaie 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui Vladimir Putin.

Potrivit Jerusalem Post, este vorba despre antreprenorul rus Alex Konanikin, care și-a anunțat recompensa într-o postare publicată pe rețelele de socializare.

”Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofițerilor care, respectându-și datoria constituțională, îl arestează pe Putin ca și criminal de război, în conformitate cu legile ruse și internaționale”, a scris Konanikin pe LinkedIn.

”Putin nu este președintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operațiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituția prin eliminarea alegerilor libere și uciderea oponenților săi”.

″În calitate de etnic rus și cetățean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Ordei lui Putin”, a adăugat omul de afaceri.

Orda este cuvântul rusesc pentru „hoardă”, adică o bandă de prădători și jefuitori. (stirileprotv.ro)

5 martie 2022

Rusi violatori

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu