A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLI)

sâmbătă, septembrie 17, 2022 17:41
Posted in category Justitie, PeNaLii

Lucian Bode17 iunie 2021

Ştiţi de ce liberalul Bode, ministrul de Interne, nu este atacat niciodată de către PSD = ciuma roşie sau la Mafia TV (Antena 3 şi România TV)? Pentru că este omul mafioţilor din politică şi nu numai.

Numit acolo de Ludovic Orban, cel care a băgat milioane de euro în conturile lui Dan Voiculescu şi Sebastian Ghiţă, cică pentru a (dez)informa populaţia Antena 3 şi România TV în timpul pandemiei, deşi aveau obligaţia legală s-o facă, adică nu trebuiau plătiţi (asta în condiţiile în care statul român, cu PNL la butoane, nici până ăstăzi nu a recuperat cei 60 de milioane de euro de la mafiotul Dan Voiculescu), ei bine, acest Bode numit de Orban este garanţia clară a faptului că-n România suntem, fraţi români, la cheremul interlopilor.

Nu nu apără nimeni!

Bode, jigodie penală, demisia!

17 iunie 2021

Construim sedii în care interlopii şi corupţii, inclusiv interlopii şi corupţii din justiţie, să aibă condiţii de 5 stele!

Cum naiba, în ţara asta de rahat, toţi care ajung la putere trec de partea mafioţilor din politică?! O justiţie funcţionează bine dacă are legi drepte (şi care se şi aplică), plus angajaţi ai sistemului imaculaţi, departe de orice bănuială de corupţie, trafic de influenţă etc.

Şi încă ceva: asta este urgenţa?! Oare de sedii noi pentru magistraţi este nevoie?! Ce să construim spitale sau puşcării noi? Doar nu suntem Germania. Suntem o ţară de căcat în care toţi care ajung la guvernare fac pişu şi caca pe orice idee de normalitate, civilizaţie, prosperitate, eliminarea hoţiei şi corupţiei etc.

Sedii Justitie

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu