A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLIII)

luni, septembrie 19, 2022 20:36
Posted in category Mass-media

Cioban ucigas21 iunie 2021

Informaţia este luată de pe adevarul.ro. Iar postarea de pe respectivul site este încă o dovadă despre ce presă de căcat există în Românica. Autorul articolului (Ştefan Lică) în loc să condamne gestul criminal, horror am putea spune, al imbecilului, gunoiului, jegului, retardatului Florin Scurtu (23 de ani), autorul crimei, plânge de mila criminalului, deoarece acesta s-a pus rău cu Mafia.

Cum s-a ajuns la crimă?

Pasul 1.
Deşi proprietatea e sfântă, ciobanul cu 5 clase (nu are şcoală, altfel nu ar fi la coada oilor) a dat oile pe pământul bătrânilor, ce PSD-u’ meu!

Pasul 2.
Bătrânii i-au atras atenţia (în SUA, în cazuri similare se punea mâna pe armă şi erau mult mai convingători) analfabetului să nu mai pască oile pe proprietatea lor.

Pasul 3.
Gunoiul criminal Florin Scurtu se duce la bătrâni acasă şi-i omoară zdrobindu-le capul cu nişte pietroaie. Aşa o fi învăţat el la şcoală, în Românica, acolo unde se pupă icoane la orele de religie ortodoxă.

Pasul 4.
Deşi nu a ştiut (iar aceasta agravează situaţia jegosului criminal), cei doi bătrâni au legături cu Mafia, care a jurat să se răzbune.

Sper ca Mafia să-şi facă treaba ca în perioada ei de glorie! Pentru ăsta, puşcăria e prea puţin.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu