A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXVIII)

joi, august 18, 2022 6:42

PSD = grup infractional organizat28 februarie 2021

Urmaşul Partidului Comunist Român (PCR), aşa-zisul Partid Social Democrat (PSD), dar care nu are nimic în comun cu social-democraţia europeană, fiind, de fapt, un grup infracţional organizat, a încercat, şi a reuşit, mereu după decembrie 1989 să promoveze legi în favoarea infractorilor, mai ales a infractorilor din politică.

Fiind o grupare infracţională, este evident că PSD trebuia să-şi apere interesele, iar singurul interes al ciumaţilor roşii a fost să fure cât mai mult, să acumuleze averi imense, cât pentru şapte generaţii, chiar dacă în tot acest timp milioane de români erau obligaţi să emigreze, datoria externă era tot mai mare, investiţiile în viitorul ţării erau tot mai puţine, tinzând spre zero în perioada Ponta-Dragnea.

Citeşte continuarea aici.

25 februarie 2021

Dragobetele, o invenţie diabolică a popilor lacomi şi corupţi

Biserica Ortodoxa Romana (BOR)

25 februarie 2021

Alte crime comise in numele religiei

Icoana facatoare de minuni

Şi două comentarii la această postare.

(1) Religia organizată este precum crima organizată; vânează slăbiciunile oamenilor, generează profitori enorme pentru operatorii ei şi este imposibil de eradicat. (Anonim)

(2) Un zombificat (şi nu este primul) scrie un comentariu în care afirmă că “postarea este o blasfemie”. Comentariul l-am şters, deoarece zombificaţii nu trebuie încurajaţi să posteze rahaturi (nu pe această pagină). Dar comentariul zombificatului mi-a amintit de crimele Bisericii (în special catolice): veneai cu blasfemia în Evul Mediu întunecat, erai arestat, torturat şi ars pe rug rapid. Ce-ar mai face unii cre(ş)tini şi astăzi aşa ceva. Băi ăstia cu blasfemii şi alte tâmpenii, dispăreţi de pe această pagină! Mergeţi pe pagina “Sunt ortodox, adică pupător de cadavre, adică asistat, incult, prost şi idiot, care votează PSD = ciuma roşie = mafia” şi scrieţi acolo tâmpeniile voastre!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu