A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXIX)

joi, august 18, 2022 8:43
Posted in category Mass-media

Politisti la miting5 martie 2021

Mircea Marian: “Povestea celor nouă polițiști bucureșteni care au răpit, încătușat și bătut cu sadism doi tineri care le-au atras atenția că nu poartă mască este, după opinia mea, relevantă pentru starea acestei instituții.

La Onești, sincer, nu aveam nici o așteptare: era evident că nu există în poliția română oameni pregătiți să facă față unei astfel de situații. Sau, poate or fi 2-3 la București, dar în provincie?

Însă cruzimea cu care s-a acționat la București, în masă, da, e șocantă. I-au luat pe cei care le atrăseseră atenția că nu au mască – era după ora 1 noapte, pe Calea Șerban Vodă – i-au incătușat, dus la margine de oraș și bătut crâncen. Cinci băteau, patru asistau. 30 de minute! Bătaie așa, ca la miliție: la tălpi, la cap.

“Totodată, unul dintre inculpaţi a supus persoana vătămată unor tratamente degradante”, scrie Parchetul. Nu vreau să mă gândesc ce înseamnă tratamente degradante…

Asta e instituția, nu un un caz rar. Rar e când îi prinde…câte un pedofil protejat de colegi, sadici ca ăștia sau corupți mici-mijlocii. Oameni crescuți la academia unde s-a înregistrat un număr record de doctorate plagiate. Sindicaliștii lui Coarnă, viitori pensionari speciali la 42 de ani.

Acum câțiva ani, s-a supărat pe mine cineva relativ apropiat fiindcă am scris un editorial: “Mai există și polițiști cinstiți?”. Întrebarea rămâne.”

7 martie 2021

Sindicatele din învăţământ, rămăşiţe ale dictaturii comuniste care n-au fost interesate niciodată de calitatea învăţământului

Asistat social din Romania

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu