A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXVII)

miercuri, august 17, 2022 13:30

Codrin Stefanescu14 februarie 2021

Mafiotul PSD-ist, fost PRM-ist, Codrin Ştefănescu are şi certificat, fals, de revoluţionar

Toate scursurile societăţii au ajuns să conducă România după 1989 (nu că înainte ar fi fost altfel). Toate lepădăturile au ajuns în Parlamentul României. Toate dejecţiile, pe care această ţară le-a produs, apăreau la televizor şi ne explicau ce patrihoţi sunt ei şi ce vor realiza pentru România.

Unul dintre cele mai abjecte personaje din ultimul deceniu a fost Codrin Ştefănescu. Adus în politică de pupincuristul Elenei Ceauşescu, proxenetul şi pedofilul Corneliu Vadim Tudor, apărătorul securiştilor comunişti criminali, ei bine, acest cap de pluă numit Codrin Ştefănescu ajunge în Parlamentul României democratice ales pe listele PRM (Partidul România Mare, pentru cei mai tineri), deoarece Românica avea, şi are, un eşantion de imbecili pur sânge care mai credeau în nebunii patrihoţi.

În perioada 2001-2004, viitorul lingău al mafiotului puşcăriaş Liviu Dragnea trece de la PRM la PSD. În 2004, infractorul Ştefănescu Codrin, cu o avere imensă din bani furaţi, avea, ca parlamentar, cel mai mare număr de consilieri din istoria parlamentară postdecembristă: 30. Toţi cei 30 de consilieri erau plătiţi, evident, din bani publici. Şi ne mai mirăm că-n această ţară nu s-a construit nimic în 30 de ani.

Citeşte mai departe aici.

23 februarie 2021

La mineriada din 1991, SPP-ul KGB-istului Iliescu a folosit substante toxice de lupta interzise prin Conventia de la Geneva

Mineriada 1991

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu