A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXX)

joi, august 18, 2022 13:47
Posted in category Mass-media

Internet, Romania in Europa
14 martie 2021

La 31 decembrie 2020, România avea 73,8% procentul populaţiei care foloseşte Internetul (https://www.internetworldstats.com/stats4.htm), fiind pe ultimele locuri în Europa în această privinţă.

Până şi Albania, cu 75,2%, stă mai bine. Ca să nu mai vorbim de Estonia, ţara aia unde procentul ateilor este aproximativ 84%, are 97,9% procentul populaţiei care foloseşte Internetul.

Stă mai prost ca România, în afara unor state fantomă, de mici dimensiuni, doar Bulgaria – ce are 66,7% (fraţii ortodocşi cu ceafa groasă). Iar grecii, ortodcşi şi ăştia, sunt cam la acelaşi nivel cu românii.

După cum se vede, pupatul moaştelor şi alte obiceiuri de Ev Mediu întunecat dăunează grav progresului social şi economic al unei ţări.

Opriţi finanţarea bisericilor din bani publici şi vom avea o ţară comparabilă cu ţările civilizate ale lumii!

În prezent, România o are pe Şoşoacă şi vreo 2 milioane de rătăciţi, fără un minim de educaţie, care ne-ar arde pe rug şi ne-ar deporta fără milă pe toţi cei care nu credem în pupatul cadavrelor şi în măreţia BOR-âţilor.

10 martie 2021

Pentru popii lacomi, contează doar caşcavalul. Sănătatea omenilor nu este deloc importantă pentru popii criminali

Religia organizata

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu