A şaptea dimensiune pe Facebook (DLI)

duminică, iunie 12, 2022 7:44

Alexandru Rafila19 octombrie 2020

Fii torţionarilor comunişti candidează, logic, sub sigla urmaşului Partidului Comunist Român, PSD = Ciuma roşie!

Andrei Ruse, editor de carte la editura Hyperliteratura, confirma ca Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, este fiul lui Alexandru Rafila, fost sef al Securitatii Arad in perioada 1948-1949. De numele maiorului de Securitate Alexandru Rafila se leaga masacrarea taranilor din comunele de pe Calea Crisului Alb care s-au opus colectivizarii. (aktual24.ro)

Gânduri despre PSD (postate pe Facebook).

PSD = ciuma roşie, urmaşul Partidului Comunist Român (PCR), filială teroristă a KGB-ului criminal în România, prin tot ce a făcut în ultimii 32 de ani a condamnat România la sărăcie şi înapoiere economică, transformând-o într-un gulag rusesc.

PSD = ciuma roşie = mafia a reprezentat Răul suprem pentru această ţară. A ucis mii de români în spitale nedotate, a ucis zeci de mii de români în accidente de circulaţie, din cauza lipsei şoselelor şi autostrăzilor, a obligat peste 6 milioane de români să emigreze.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele, în orice ţară normală, cu democraţie consolidată, PSD = ciuma roşie ar fi fost aruncat la coşul de gunoi al istoriei, iar liderii acestui grup infracţional organizat erau judecaţi şi condamnaţi pentru genocid şi distrugerea deliberată a economiei naţionale.

Aş fi ceva mai dur, dar mi-e teamă că firma din Iaşi (Moldova = fieful ciumei roşii) care monitorizează conturile de Facebook cu interfaţa în limba română mă va bloca din nou, aşa cum au făcut-o de 10 (zece) ori, câte 30 de zile, din 2017 până astăzi.

Cred că România merita altă soartă după jertfa copiilor lui decembrie 1989. Şi am fi avut altă soartă dacă nu eram guvernaţi, peste 20 de ani (singuri sau în coaliţie) de acest grup infracţional organizat cu acronimul PSD, urmaşul grupului terorist finanţat de Moscova, cu acronimul PCR.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu