A şaptea dimensiune pe Facebook (DXLVII)

duminică, mai 29, 2022 7:41
Posted in category Mass-media

Religie, Franta
11 octombrie 2020

Popii lacomi şi avari, cărora nu le ajung banii din salarii, de la bugetul de stat, luaţi de la cei care muncesc, pentru a finanţa aceşti paraziţi, sunt morţi financiar fără pupătorii de cadavre (moaşte).

Băi, popime criminală, când a spus Hristos că trebuie să pupăm moaşte?! Când a spus Hristos că trebuie să vă dăm vouă, paraziţilor, bani pentru a fi mântuiţi?!

Opriţi finanţarea cultelor religioase din bani publici!

Vreţi să pupaţi moaşte? Foarte bine, dar s-o faceţi din banii voştri, ticăloşilor! Distracţia costă!

Mai sunt plătiţi, tot din bani publici, nişte jandarmi (băi, jeguri ordinare, care pupaţi moaşte, ştiu întunecimile voastre că jandarmii ăia care vă păzesc sunt plătiţi din banii unor “fraieri” care muncesc în ţara asta, nu se ţin de pupat cadavre?!) să-i păzească pe tot felul de rataţi intelectual, moral şi uman, care-şi imaginează, în prostia lor, că acest ritual satanic le va aduce sănătate, bani, vindecări miraculoase etc. Greşit, luzerilor! Banii se fac prin muncă, iar o vindecare miraculoasă o poate face un spital dotat, încadrat cu medici profesionişti, ceea ce nu are România, deoarece a finanţat construcţia de biserici, adică a băgat bani în averile popilor.

Jos dictatura BORâţilor! Vrem un adevărat stat laic, în care Biserica este strict separată de viaţa publică! Nu suntem în Evul Mediu întunecat să fim ucişi de lăcomia popilor!

Andrei Caramitru: „Eu de azi ma dezic oficial de Organizatia BOR. Am fost botezat ortodox. Nu sunt ateu, sunt un om spiritual. Dar toata chestia asta numita BOR este doar o organizatie criminala, retrogada, retardata, corupta. Si ortodoxia ca rit crestin a devenit un cosmar rusofon criminal. Care ne tine in afara civilizatiei. Si nu are NICI o legatura cu Biblia si cu credinta. NICI UNA. E un ISIS. O secta demonica. Asa ca de azi oameni buni – EU NU O SA MAI CALC NICIODATA IN VREO BISERICA ORTODOXA. Oricine isi face nunta, botez etc. acolo – eu nu o sa vin. Si nu voi mai interactiona vreodata cu vreun angajat al acestei organizatii. Punct.”

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu