A şaptea dimensiune pe Facebook (DXLVIII)

marți, mai 31, 2022 14:29
Posted in category Mass-media

Puscariasul George Becali12 octombrie 2020

De câte ori îl aud şi/sau văd pe acest puşcăriaş de George Becali, şi/sau pe verii lui mafioţi (cele mai infecte personaje din Calea Lactee), îmi vine să vomit.

Mafioţii din fotbalul românesc (inclusiv un alt puşcăriaş, Gică Popescu) au furat de-au rupt, în loc să creeze centre moderne de copii şi juniori, care, ulterior, să devină fotbaliştii care să facă cinste României.

Pe aceşti hoţi, pe aceşti bandiţi, i-a durut în cur de viitorul fotbalului românesc! Pentru ei fotbalul este doar o afacere, din care trebuie să câştigi, eventual încălcând legea.

În ce ţară din lume un fost puşcăriaş (George Becali) este tot timpul la tembelizor, dându-şi cu părerea, iar părerile acestui cre(ş)tin ortodox sunt de genul: “Nu vrei tu să mi-o sugi mie?”, “Băga-mi-aş plua în mă-ta!”, “Îmi bag plua în DNA!” etc., etc., etc.

Confiscaţi averile furate ale mafioţilor din fotbal, cu aceşti bani creaţi centre de copii şi juniori, populaţi aceste centre cu copii talentaţi (are destui această ţară) şi vom avea din nou fotbalul la nivel de elită, cum a a fost odată.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu