A şaptea dimensiune pe Facebook (DXLIX)

miercuri, iunie 1, 2022 13:47
Posted in category Mass-media

Oana Lovin, videochat-ista PSD15 octombrie 2020

Andrei Caramitru: „Zilele astea asistam la un spectacol de un absurd extrem. Naționalism legionaroid in jurul unei racle. De fapt sunt disperati – urlă groaza in ei.

Sa va explic:
– vorbim de o sfântă grecoaică, care nu a avut nicio legătură cu Națiunea Română, fiind adusă de Vasile Lupu în 1641, la sugestia patriarhului din Fanar – impus de Poarta Otomană! Dar ăstora le urlă românismul când văd oasele alea. E absurd
– Susținătorii “revoltei” sunt Tariceanu, Voiculescu sau Adrian Severin. Urmașii comuniștilor, securisti kaghebiști, pârnăiași, care lucrează cu disperare de ani de zile sa distrugă orice din țara asta și s-o arunce in haos. Dar zic ca sunt “patrioți” domne, ei sunt cu țara. Da – sunt cu țara numită Rusia.

Adică Comuniștii, kaghebiștii, pârnăiașii și BOR (plus sparaghelista videochatistă) sunt noua coaliție de distrugere a parcursului nostru pro-occidental. Un fel de legionarism sovietic da? Exact ce se întâmpla in Rusia – marea alianța între KGB, biserică și mafia.

Disperarea lor e mare. Pentru ca vine MAREA CURATENIE. Cu SUA aici, cu ei scoși din parlament (au fost dați afara inclusiv din PSD), cu Rusia in prăbușire economică accelerata și in conflict dur cu UE și SUA – oamenii ăștia sunt terminati. Și trebuie sa fie terminati. Pușcărie pe 25 de ani sau sa fuga in Congo dacă vor sa scape.”

Mălin Bot: “Totul e pe baza de minciună și impostură la PSD și gașca. Fură orice, chiar și locul de la coada de la moaște.”

15 octombrie 2020

Tocmai am parcurs o lista cu amantii Elenei Ceausescu si am aflat ca, pe langa Marin Ceausescu si doctorul familiei, i-ar mai fi umblat sub capota si un soldat neamt.

Un soldat neamt!!! Te si intrebi cum de a ratat Sergiu Nicolaescu ocazia de a face un film istoric-patriotic-erotic despre cum a intarziat Leana cu 15 minute armata germana in marsul ei catre Moscova. (kmkz.ro)

Elena si Nicolae Ceausescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu