A şaptea dimensiune pe Facebook (XXVI)

marți, iulie 28, 2020 16:16
Posted in category Mass-media

Vanghelie, PSD16 ianuarie 2018

Orice ating ticalosii se perverteste, se transforma in ceva rau, in ceva inuman, in ceva perfid si greu de suportat.

Culmea absurdului retelei de socializare Facebook din Romanica este urmatoarea: tocmai Facebook, brand american, este folosit de ciumatii rosii, urmasii bolsevicilor criminali, pentru a stopa accesul la informatii, pentru a baga pumnul in gura, pentru a introduce cenzura comunista prezenta inainte de 1989.

Evident, acesti ticalosi, din tribul penal cu acronimul PSD, nu emigreaza in Coreea de Nord, unde le este locul, ci continua sa creada in victoria raului in Republica Bananiera Romania.

Doar ca indiferenta celor buni este pe sfarsite. Nu uitati, dragi prieteni, ca raul invinge numai daca cei buni nu intervin. A venit momentul sa spunem, prin orice mijloace, ca nu mai vrem sa fim furati, ca nu mai vrem spitale cu viermi, sosele de rahat, infrastructura la pamant etc. din cauza hotiilor si penalilor din politica. In democratie hotii stau la puscarie! Haideti sa credem cu totii in acest adevar si sa luptam pentru realizarea lui. Cuib de hoti si mafioti, dupa 28 de ani de furturi, distrugeri si jefuirea acestei tari, a venit momentul sa spunem STOP. Ajunge cat ne-ati furat!

8 ianuarie 2018

TariceanuDespre Tariceanu (citatul este ceva mai vechi si l-am gasit pe Facebook, via Ioan Manole): „Este cel mai „rosu” liberal de la Patrascanu incoace. Tot ce a facut acest slugoi ordinar al Kremlinului se poate incadra, cu lejeritate, in „subminarea economiei nationale si inalta tradare de tara”. Executie sumara, dupa o judecata corecta, si confiscarea tuturor averilor sale. Factura pentru gloante trimisa ultimei neveste spre decontare.”

17 ianuarie 2018

Nu DNAUn citat dintr-o postare pe Facebook a unui ziarist din Bucureşti, al cărui nume îmi scapă pe moment: „Toți cei care au votat PSD vreodată în viață merită să moară. Rapid. Iar toți cei care au fost înscriși în PSD merită, evident, să moară în chinuri.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu