A şaptea dimensiune pe Facebook (XXIV)

vineri, iulie 24, 2020 14:13
Posted in category Mass-media

Bugetar versus angajat la privat5 ianuarie 2018

Daca vreti civilizatie, sau drepturi, daca vreti LIBERTATE, atunci nu fiti niste carpe.

E singura solutie. Statele Unite s-a facut cu evazionisti ca John Hancock, cu golani de strada dati in urmarire ca Adams, cu rebeli ca Jefferson, cu generali exilati ca Washington, cu radicali ca Madison si afemeiati ce dadeau gata jumatate de sticla de whisky pe zi ca Benjamin Franklin. Insa TOTI erau dispusi sa moara pentru un IDEAL, pentru dreptul lor de a fi OAMENI LIBERI. Lucru care este de milioane de ori mai important ca orice altceva.

Vreti pace? Pacea este o fraudă comunistă. Pacea nu este o valoare în sine, dacă nu este însoțită de democrație, stat de drept, justiție independentă, sau o piață liberă care să-ți garanteze drepturile și libertățile.

Pacea nu înseamnă nimic în afara acestor valori.

Nu pace vroia URSS-ul pentru peninsula coreeană în 1950? Nu vroia URSS-ul să pacifice Vietnamul? Și uite că s-au băgat belicoșii ăștia de americani cu războiul lor!! Să bombardeze în numele democrației și libertății! Păi se poate așa ceva? Păi nu pace vor și sălbaticii din Statul Islamic? Cum să nu? Pace vor. – Daar al Islam! Casa păcii! O pace islamică!

Chiar și Putin vrea Pace. Nu mă credeți? Uitați-vă la canalele rusești. Nu e simptomatic faptul că cei mai mari tirani liberticizi din istorie au fost cu toții niște pacifiști?

Stalin a fost cel mai maaare pacifist. Numai porumbei ai păcii zburau ca muștele la rahat în jurul mustății sale stufoase pe placatele propagandistice care îl reprezentau.

Toți liderii Coreii de Nord de ieri și de azi au fost și sunt mari pacifiști. Fidel Castro, Hugo Chavez și restul marxiștilor din toată America Latină au fost și sunt niște pacifiști sadea.

Numai Occidentul e belicos, dar ei sunt pentru pace! Nu în Pace se murea în Gulag? O mare pace și o asurzitoare liniște domnea peste Gulag, în timp ce se murea.

O mare pace și liniște acoperă lagărele din Coreea de Nord, în care încă se moare! Pacea, în termenii definiți de ei, este o fraudă. Între pace și libertate, lumea civilizată, reprezentată de Occident, trebuie să aleagă lupta pentru libertate.

Restul îs pudori pentru fraieri.

5 ianuarie 2018

Salarii popiRepublica Cehă este una dintre cele mai puțin religioase țări din lume. Istoric, cehii au fost caracterizați ca „toleranți și chiar indiferenți față de religie”. La recensământul din 2011, 79,4% aparținea unuia din grupurile agnosticilor, ateilor sau persoanelor fără religie (34,2% au răspuns că nu au nicio religie, iar 45,2% nu au răspuns), 10,3% erau romano-catolici, 0,8% erau protestanți (0,5% frați cehi și 0,4% husiți), 9,4% urmând altă formă de religie, recunoscută sau nu. (Wikipedia)

Germania: persoanele non-religioase, inclusiv ateii și agnosticii, alcătuiesc 29.6% din populație. (Wikipedia)

Începând cu legea din 9 decembrie 1905, bisericile sunt strict separate față de stat în Franța: „Republica nu recunoaște, nu salarizează și nu subvenționează niciun cult religios.” În 2006, in Franta, puțin mai mult de un sfert din populație declara că „crede într-un dumnezeu”, în timp ce 60% se declarau atei sau agnostici. (Wikipedia)

Conform rezultatelor recensamantului din 2011, populația creștină din România reprezintă 99,5% din totalul populației țării. (Wikipedia) In Romania, clerul religios este finantat de stat, adica de cei care platesc taxe si impozite. Mai mult, veniturile clerului nu sunt impozitate, biserica fiind singura institutie care nu da socoteala nimanui in ce priveste veniturile proprii. Mai este si cea mai corupta institutie, daca se poate numi asa, din Romania. Traficul de influenta, spagile, relatiile sunt omniprezente in interiorul bisericii din Romania.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu