A şaptea dimensiune pe Facebook (XXV)

duminică, iulie 26, 2020 11:49
Posted in category Mass-media

PSD, Liviu Dragnea6 ianuarie 2018

Când o mare vedetă sportivă sau artistică se plânge că a fost jefuită, merită o replică usturătoare: așa-ți trebuie, dacă n-ai făcut nimic pentru a apăra Justiția țării tale!

Și un set de întrebări.

Ai ieșit în stradă când corupții și-au făcut de cap?

Ai dat un mesaj de solidaritate cu oamenii care protestau pentru principii?

Ai fost la vot?

Cu cine ai votat?

Te-ai manifestat cumva din punct de vedere civic?

Ai spus vreodată, la televizor (că tot ești invitat), „hoții la pușcărie!”?

Ai refuzat să dai mâna cu un infractor dovedit de Justiție?

Ai renegat vreun prieten care s-a dovedit a fi un tâlhar periculos?

Dacă n-ai făcut nimic din toate astea, atunci meriți să te calce hoții și în dormitor, campionule! Și nu, nu ești victimă, ci complice! Știai că vorba ta contează mult în bătălia dintre Bine și Rău, dar ai preferat să taci.

Nu te văicări că țara nu te merită, lașule! Poate că nu-i meriți tu pe oamenii ăia care îngheață în stradă ca să ai tu o țară curată și dreaptă! (via Grigore Cartianu)

4 ianuarie 2018

Elena UdreaTot „sistemul” o fi cauza pentru care Udrea a incalcat legea? Tot „sistemul” si SRI-ul i-au cumparat pantofi si posete de mii de euro? Tot „sistemul” si SRI-ul au impins-o la aruncat banii pe tot soiul de proiecte pentru clientela politica, atunci cand nu erau furati prin tot felul de smecherii? Tot „sistemul” i-a facut pe cei de la Mafia TV, care au improscat-o cu noroi ani de zile, s-o prezinte ca o „victima” a „justitiei ticaloase”, ce nu te lasa, dom’le, sa ramai cu niste milioane de euro furate, da-i in ma-sa de „fraieri”, n-au decat sa moara in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat, in timp ce „imaculata” Udrea isi facea cumparaturile la Paris, iar astazi este prin Madagascar, pe urmele mafiotului drogat Mazare. Cat priveste anti_PSD_ismul Lenutei Udrea, hai sa fim seriosi! Una care ne indemna, la un moment dat, sa-l votam pe mafiotul Ponta, in turul al doilea, din 2014, nu se poate numi decat tovarasa mafiotilor PSD-isti.

7 ianuarie 2018

Mafiotul Liviu DragneaMaine la amiaza imi expira interdictia (blocarea) de a distribui, comenta si posta in grupuri. In ultimele trei luni, am fost mai tot timpul blocat, din cauza jegurile care incaseaza bani de la ciuma rosie sau simpatizeaza mafia PSD-ista. Mai exista rataciti care ajung si pe aici, intoxicandu-ne cu texte de rahat auzite la Mafia TV (RTV si Antena 3). In fiecare zi blochez cativa. Acesti paraziti trebuie blocati si izolati. Din cauza lor mafia fura si distruge in Romania. Vrem un mediu curat si sanatos pe paginile anti_ciuma_rosie. Vrem o tara curata, civilizata, democratica si prospera pentru urmasii nostri, nu o tara bananiera pentru mafioti si electoratul imbecil al acestora. Blocati-i fara mile pe cei care apara mafiotii care ne ucid tara, la propriu, in fiecare zi. Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti. Daca in 1989 erau pusi la zid, alaturi de dictator, macar 1000 de nomenclaturisti bolsevici si securisti, altfel arata Romania astazi.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu