A şaptea dimensiune pe Facebook (XXIII)

joi, iulie 23, 2020 7:49
Posted in category Mass-media

REZIST3 ianuarie 2018

In urma cu vreo doi ani mi s-a propus sa fiu administrator (unul dintre ei) la Cloaca politica penala, acolo unde, am constat in ultima vreme, este atacata miscarea REZIST. Foarte dubios mi se pare ceea ce promoveaza alt administrator al paginii, Dan Andrei Badin, cel care, se pare, este angajat la cocina finantata de rusi, Flux24.

Personajul Dan Andrei Badin, ziarist probabil, mi-a ramas in memorie atunci cand Pacepa i-a acordat un interviu exclusiv, difuzat in urma cu niste ani la B1 TV. E ceva sa treci de la Pacepa la rusii piticului criminal Putin!

Cum s-ar putea, probabil maine, sa renunt la ipostaza de administrator al unei pagini unde rusofonii dezinformeaza la greu, as avea un indemn pentru toti cei care cred in adevar, dreptate, moralitate etc.: ocoliti paginile care arunca zoaie in miscarea REZIST, singura miscare curata, nepolitica si fara ascunzisuri.

Raman la parerea ca, daca este sustinuta de romani, de acei romani frumosi si liberi, REZIST va elimina gunoaiele din politica, va arunca la cosul de gunoi al istoriei toate jegurile, toti mafiotii si toti criminalii care ne-au distrus tara si ne-au umilit 28 de ani.

Visez o Romanie in care Malin Bot sa fie presedinte, o Romanie in care doar adierea unei banuieli de coruptie sa te determine sa demisionezi in secunda 2, daca esti politician platit din bani publici.

REZIST isi va dovedi forta in timp si va aduna laolalta tot ce are mai bun aceasta tara.

4 ianuarie 2018

REZIST

Fosti militieni, fosti ofiteri de Securitate, fosti turnatori la Securitate, fosti activisti ai Partidului Bolsevic, finantat de Moscova si adus la putere de tancurile sovietice ce au invadat Romania, bai jeguri ordinare, gunoaie rosii ce aveti pensii de sute de milioane de lei vechi pe luna, pentru ani de activitate in care nu ati facut nimic, pardon, ati luat spagi si ati furat pentru voi si familiile voastre nenorocite, aici nu este locul in care sa atacati REZIST si nici locul in care sa atacati Occidentul civilizat, acolo unde merg romanasii sa produca niste banuti, deoarece in Romania gasca mafiotului Dragnea, fosta gasca a mafiotilor Ponta, Nastase, Iliescu si tot neamul lor de KGB-isti de cacat, a furat tot, au averi de zeci de milioane de euro, in timp ce romanii obisnuiti mor in spitale cu viermi si pe drumuri de rahat.

Fosti militieni, fosti ofiteri de Securitate, fosti turnatori la Securitate, fosti activisti ai Partidului Bolsevic, daca tot va da democratia dreptul la opinie (ceea ce ati interzis voi, jegosi rosii, in dictatura comuista), exprimati-va opiniile cretinoide in alta parte, nu aici. Vor fi sterse si veti fi blocati. Macar aici sa scapam de voi, de ideile voastre de cacat, preluate de la Mafia TV sau ce ati citit voi, in viata de rahat, in „Scanteia” comunista sau ati auzit pe la sedintele Partidului Bolsevic. Stiti voi, jeguri ordinare, cat rau ati facut acestei tari? Cati oameni au suferit din cauza voastra? Si aveti opinii? Aveti pareri? Ar trebui sa bagati capul in pamant si sa nu-l mai scoateti de acolo, pupincuristii ai ciumei rosii!

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu