abdcomputer.ro, daca vrei produse IT ieftine si de calitate

duminică, iulie 12, 2015 10:49
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniDacă nu știați, trăim în perioada revoluției informaționale, o schimbare considerată de unii chiar mai importantă decât revoluția industrială din urmă cu câteva secole.

A comanda online, cea mai bună alegere în cazul produselor IT

În contextul revoluției informaționale de care povesteam ceva mai sus, a comanda online produse IT este, de departe, cea mai inspirată alegere. În mod comod, fiind în fața calculatorului, poți studia cu atenție caracteristicile fiecărui produs, poți medita în liniște la avantajele și dezavantajele fiecărei oferte și, logic, poți lua hotărârea cea mai bună pentru tine. Vei primi produsul acasă, ai garanție la el, îl poți returna dacă are probleme.

De ce produsele IT second hand pot fi o alegere inspirată

Aparițiile noi în lumea produselor IT sunt atât de frecvente încât indiferent cât de performant ar fi un produs peste o perioadă, de regulă scurtă, va apărea alt produs care-l va depăsi în ce privește performanțele tehnologice. De aceea, alegea unor produse second hand, dar performante, are un avantaj clar: prețul. Este mult mai convenabil să plătim puțin pentru produse second hand, funcționabile, cu garanție, verificate, decât să dăm foarte mulți bani pe noutăți care, peste o perioadă, vor intra și ele în categoria produselor second hand.

Cum alegem magazinul online de unde cumpărăm produse IT

Sunt multe astfel de locuri, iar alegerea este, uneori, dificilă. Ce criterii am putea, totuși, aplica pentru o alegere inspirată? Ar fi câteva trăsături de luat în seamă atunci când alegem un astfel de magazin online. De exemplu: numărul mare de produse IT din stoc (are multe produse, este de încredere), livrarea gratuită a produselor (nu mai scoatem alți bani pentru transport), modalităti diverse de plată pentru produsele comandate, acordarea de vouchere, discount-uri etc. sau produse oferite promoțional. La toate acestea, s-ar putea adăuga posibilitatea upgrade-arii produselor, importantă în multe cazuri. De exemplu, dacă alegem un laptop ar fi de preferat să aibă inclus sistemul de operare, la un preț mic, știut fiind că, altfel, trebuie să-l instalăm noi, ceea ce înseamnă alt timp alocat și, eventual, mai multi bani.

Unde mergem dacă vrem produse IT ieftine si de calitate

Dacă vrem produse IT ieftine si de calitate, aici putem să le comandăm online, fiind îndeplinite criteriile de mai sus. Cum sunt interesat de un laptop ieftin am studiat oferta și cred că voi alege un produs de acolo.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu