Adevărata botniţă au avut-o ziariştii din România în timpul cât PSD = ciuma roşie a fost la putere

vineri, septembrie 25, 2020 10:00

Eleva ucisa de tiganiApropo de reacţiile unor limbrici roşii, cei care vin cu aberaţii de genul “Jos dictatura medicală!”, dorind prin aceasta moartea semenilor lor. În timpul când banditul şi mafiotul Adrian Năstase era premierul României, aproape toată presa avea “botniţă”, deoarece ziariştii incomozi mafiei PSD-iste erau bătuţi, şantajaţi, intimidaţi, târâţi prin tribunale sau cumpăraţi. Evident, în acea perioadă neagră, pe vremea când România nu era membră UE, nicio piţipoancă şi niciun cocalar nu ieşea în stradă să reclame dictatura reală mafiei PSD-iste, nu o dictatură imaginară cum fac astăzi şobolanii roşii.

Căutând niscaiva informaţii din anul 2004, mi-a căzut privirea pe un text scurt referitor la campania electorală pentru alegerile locale din 2004, din Botoşani, acolo unde toată presa locală susţinea PSD = ciuma roşie = mafia, organizaţia PSD Botoşani fiind condusă pe vremea aceea de un viitor puşcăriaş, ce a furat la greu din banii publici, bani destinaţi sănătăţii, educaţiei şi infrastructurii României, de care ciumaţii roşii şi-au bătut joc 30 de ani.

Germania în 30 de ani, plecând de la zero (rasă de aliaţi în al doilea război mondial), a ajuns la un moment dat a treia putere economică a lumii. România, în 30 de ani, cu PSD = ciuma roşie la putere cel mai mult timp din această perioadă, a stagnat, din cauza jafului practicat de baronii ciumei roşii. Iar aceşti criminali (furtul banului public este crimă) au reclamat şi ei, cum altfel, “dictatura DNA”, “dictatura serviciilor”, “statul paralel”. “Soros” etc. care, vezi Doamne, nu-i lasă pe ei să fure pentru 10 generaţii.

Iată şi textul din 2004.

La Botoşani, de alegeri (locale – n.m.), PSD-ul s-a şters cu presa la turul 1 şi 2

Şi la Botoşani, presa locală se află (se afla în 2004 – n.m.) în slujba cetăţeanului. Dar numai în slujba cetăţeanului care nu are în ce-şi împacheta brânza – şi asta numai în cazul în care, după atâţia ani de baroniadă PeSeDistă , mai putem vorbi despre astfel de produse alimentare de lux în cazul Botoşaniului.

Cu excepţia unei publicaţii de tiraj mic, neinteresantă pentru colecţionarii pesedişti de hârtii, fie ele verzi sau de ziar, toate mediile locale s-au pus în campanie cu (sub)burta pe candidatul opoziţiei. Mai c-o palmă de ici, mai c-un şut la ouă de colo, mai c-un cap în gură de partea ailaltă, toată suflarea jurnalistică botoşăneană s-a pus la treabă, suflând într-un final apoteotic în lumânarea opoziţiei şi reuşind să scoată PSD-ul încă o dată câştigător.

Nici nu ştii ce organ de presă botoşănean să învinuieşti mai întâi, de teamă să nu jigneşti obedienţa celorlalte. Vorba aia: trebuie să mănânce şi gura lor o pâine. Deşi e o minune cum reuşesc să o strecoare pe lângă pumnul băgat de PSD în gura presei. (“Academia Caţavencu”, nr. 654/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu