Presa pe vremea holerei, pardon, a PSD-ului (III)

sâmbătă, martie 14, 2020 7:10
Posted in category Mass-media

PSDÎn 2004, baronul PSD-ist Marian Oprişan, din regiunea găgăuză în cuget şi-n muget Vrancea, era pe pozeţii

Marian Oprişan are (avea în 2004 – n.m.) spaimă de luminile care îi bat în ochi. Spaimă pe care nu ştim de unde a căpătat-o, având în vedere că, pe vremea Securităţii comuniste, făcea parte din grupul ce stătea de partea cealaltă a lămpii. Mai nou, el le-a interzis să-l pozeze de aproape jurnaliştilor care vin la şedinţele Consiliului Local Vrancea, pe motiv că-l orbesc blitz-urile. Corect! Şi la urma urmei, ce nevoie mai au jurnaliştii de aparat de fotografiat şi de blitz, când de fapt merg acolo doar pentru o caricatură?

Presa nemţeană de la capi se-mpute

La Piatra Neamţ există (exista în 2004 – n.m.) presă de partid cu acte-n regulă, dar şi presă care stă în concubinaj cu partidul. De exemplu – ziarul Ceahlăul, acest Vârf Omu al presei nemţene. Redactorul Marian Olteanu, soţia redactorului-şef Olteanu, este şi o minunată purtătoare de cuvânt a filialei locale a PSD-ului şi, în acelaşi timp, şi director de imagine al partidului. Că, deh, imaginea de bine cu ziarişti se ţine.

Dacă cu redactorul-şef al ziarului dânsa se înţelege armonios pe plan matrimonial şi profesional, pe plan politic, Mariana are afinităţi redacţionale şi politice comune cu Corneliu Lamatic, redactor-şef adjunct, de asemenea purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Neamţ, populat, bineînţeles, tot de mastodonţi pesedişti.

Cât de folositor e să ai o relaţie frumoasă, plină de împliniri, cu PSD-ul o dovedeşte şi publicitatea care curge înspre ziar, de la tot felul de instituţii de stat fricoase. (“Academia Caţavencu”, nr. 643/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu