Alege Optimal Auto Brasov pentru masina ta

miercuri, septembrie 2, 2015 13:12
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniNu stiu cum sunteti voi, dar eu ma gandesc foarte serios ca de la un timp de vreme incoace sa schimb consumabilele la masina doar cand voi merge la Brasov in vacanta. De ce? Pentru ca am gasit la un service auto Brasov preturi foarte bune si nu am de gand sa-l schimb. Mai ales ca o data pe an la Brasov tot ma duc.

Anul trecut am fost si mi-au placut foarte mult oamenii. Eram pentru un schimb al masinii, mai exact, schimbul de ulei, filtru de aer si de polen si de benzina. Nu a trebuit sa stau la coada, nu m-a certat nimeni ca am mers prea mult cu ea, ca antigel nu i-am mai pus, ca de ce am lasat-o pana in ultimii kilometri, ca de ce aia si nu cealalta.

Suntem satui de astfel de batai pe umar ale mecanicilor. Aici, in schimb, nu s-a intamplat asa. Am venit cu masina la ora programata, ba chiar cu cinci minute mai devreme si exact atunci pleca un client. Cu zambetul pe fata spunea ca o sa mai revina pe la ei. Dupa ce am lasat masina pe mana lor am inteles de ce.

Ei isi fac treaba si tu daca vrei poti sa stai cu ei sa-ti explice ce se intampla pe la motorul tau, daca nu, poti la fel de bine sa pleci si sa te intorci cand iti spun ei. Doar daca in cazul in care nu mai intervine la masina ta ceva de schimbat, lucrurile merg struna.

Daca iti spun ca termina de facut modificarile dorite de tine in 30 de minute, atunci fii sigur ca asa se intampla. Mie mi-au placut ca sunt amabili si ca se poarta cu masina ta de parca ar fi a lor. Mecanici cu pasiune. De asta aleg Brasovul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu