Alina Gorghiu, preşedintele PNL, un fel de Ponta fără penis

joi, februarie 5, 2015 15:38
Posted in category PeNaLii

Alina GorghiuSe pregătește varianta USL Vanghelie, cu inteligența Prostănacului

Pe mine PNL-iștii mă lasă rece. Uneori chiar îmi vine să vomit gândindu-mă la faptul că acești indivizi, care nu au nici o legătură cu liberalismul european autentic, i-au adus de mafioții bolșevici din PSD la guvernare. Fără PNL-ul lui Crin Antonescu și compania, Ponta nu ajungea niciodată la Palatul Victoria, cel mult ajungea la curve minore, că așa stă bine celui mai ortodox dintre români. Dovezile alunecării liberalilor în rahatul roșu sunt multe. Iată doar un exemplu: Mircea Ionescu Quintus, președinte de onoare al PNL, și fost președinte PNL pe vremea când Milică nu apărea la Antena 3, fiind doar învins de securiștii lui Voiculescu, ei bine, acest Quintus a fost turnător la Securitate, iar PNL-ul anticomunist (hă, hăăă, hăăăă) l-a ales să reprezinte partidul. Curat, murdar, coane Fănică. Ca să nu mai vorbim de Tăriceanu – 5 neveste, cel mai cu limba între fesele lui Puie Monta, adica în curul celui ce voia România în Uninunea Rusia-China-Etiopia. Sunt convins că fără speranța unui furt PNL-ist și unei afaceri ilegale cu damf liberal, membrii PNL ar fi foarte, foarte puțini. Am îndoieli că 99% dintre votanții PNL știu măcar cine au fost marii oameni politici liberali din perioada interbelică, în România, mulți dintre ei sfârșind în temnițele comuniste, aduse în România, printre alții, de tații lui Ilici “KGB” Iliescu și Petre Roman, cei care au furat Revoluția copiilor inocenți din decembrie 1989.

Dar să revenim la președintele actual al PNL, Alina Gorghiu. Dacă aș fi nițel bădăran, aș începe cu o glumă de autobază legat de fizicul domnișoarei. Dar cum nu fac parte din gașca Antena 3 sau Romania TV, atunci când vorbeau de Udrea, voi trece direct la fapte. Înainte de asta, mi-aș permite o remarcă: o apreciez pe Alina Gorghiu pentru tot ce face pentru a stopa abuzurile lui Puie Monta. Din păcate, PNL-ul în ansamblu este o gașcă de mafioți, începând cu Chiuariu și terminând cu Ludovic Orban, bețivanul cu aere de vedetă politică.

Alinuța are studii a la Ponta

Cam ce studii are fruntaşa liberală:

 • 1997-2001, Facultatea de drept, Universitatea creştină Dimitrie Cantemir (instituţie particulară de învăţământ, unde banii fac legea)
 • 2004-2008, Ştiinţe economice, Universitatea din Piteşti (celebră, probabil, printre poliţiştii spăgari din Piteşti)

Faptul că PCR-ul (pile-cunoştinţe-relaţii) n-a murit în România, ci trăieşte bine-mersi prin PSD+PNL+PC+PRM, o dovedeşte ascensiunea domnişoarei Gorghiu: în timp ce era studentă la ‘celebra’ Universitate din Piteşti, este promovată consilier al preşedintelui AVAS, în perioada 2007-2008, doar pe liberalii roşii îi durea-n cot de banul public şi de ‘specialiştii’ care se ocupă de aceşti bani.

Cum a intrat Alinuța în avocatură? Prin metoda PCR (pile-cunoștințe-relații)

Dar cum gândeşte un ‘specialist’ liberal se poate afla dintr-un interviu acordat ‘Academiei Caţavencu’, prin 2009, de către deputata PNL Alina Gorghiu. Afirmă ‘inteligenta’ PNL-ului: „În politică am intrat prin 2001, s-a întâmplat nu dintr-o pornire doctrinară cu PNL, ci doar pentru a ajuta nişte prieteni.” Adică, dragii mei, pe domnişoara Gorghiu nu alde Brătienii ii dădeau fiori erotici, ci dorinţa de a face nişte trafic de influenţă, de a pune o vorbă bună pentru ‘prietenii care este’. În acelaşi interviu este întrebată cum a intrat în avocatură, dacă a dat binecunoscuta şpagă de 10.000 de euro, cerută de o justiţie de cacao. Şi ‘specialista’ PNL-ului este sinceră: „Bine, buna practică a celor 10.000 de euro s-a menţinut la intrarea în avocatură, dar eu nu aveam aceşti bani (că dacă îi avea … – n.m.). Un prieten avea un prieten care cunoştea un avocat ce mi-a dat semnătura salvatoare.” Ce se înţelege de aici? În primul rând că Justiţia din România este coruptă, iar datorită acestei stări de lucruri România are mari probleme în UE şi nu numai. În al doilea rând, pe peneliştii roşii îi doare undeva de lege şi stârpirea corupţiei, ei înşişi fiind cu corupţia în gură şi în conturi.

Sursa (citeste mai mult)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Alina Gorghiu, preşedintele PNL, un fel de Ponta fără penis”

 1. Cum decoreaza Iohannis infractorii | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2015 at 21:06

  […] Alina Gorghiu, presedintele PNL, un fel de Ponta fara penis […]

 2. La Realitatea TV sunt elogiati fostii turnatori la Securitate | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 18:49

  […] Alina Gorghiu, presedintele PNL, un fel de Ponta fara penis […]

Adauga un comentariu