Cum decoreaza Iohannis infractorii

sâmbătă, februarie 7, 2015 12:23
Posted in category PeNaLii

Klaus IohannisPresedintele Klaus Iohannis l-a decorat vineri cu Ordinul „Barbatie si Credinta” in grad de Ofiter pe chestorul principal de politie Ioan-Nicolae Cabulea, urmarit penal pentru abuz in serviciu contra intereselor publice in dosarul listelor electorale folosite la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu din 2012

KlausPonta o mai comite odată. În timp ce organele abilitate din România anchetează fraudele masive de la Referendumul din 2012, privind demiterea Președintelui României (Traian Băsescu la acea vreme), herr Iohannis îl decorează tocmai pe unul din cei urmăriți penal pentru abuz în serviciu în acel dosar. Să fie ignoranță, să fie dispreț fată de legile țării. Cine știe. Un lucru este însă cert: domn profesor Iohannis aduce toate gunoaiele la Cotroceni, fie pe post de consilieri, fie pentru a fi decorați.

Vă amintiți de tragedia din munții Apuseni. Atunci când Aura murea și Ponta chefuia. A pățit cineva ceva? Nimic. Totul se mușamalizează în România. Smurdului acestui arăbete venit în România odată cu teroriștii palestinieni, libanezi etc., pe vremea Prea Târziu Împușcatului, Raed Arafat adică, nu i s-a clintit un fir de păr. Presupun că nici la această oră acest jeg de Arafat nu are funcțională o structură capabila sa rezolve o situație similara cu cea din munții Apuseni.

Klaus Iohannis l-a decorat si pe generalul Ion Burlui, cel care si-a dat demisia de la sefia Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), dupa ce a fost acuzat ca nu a intervenit in timp util cand s-a produs tragedia din Muntii Apuseni, in care pilotul Adrian Iovan si studenta la Medicina Aura Ion au murit.

În acest context, acest Klaus, ce nu ne-a scăpat de Mickey Mouse, îl decoreaza pe un individ demis de la conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Se întorc în mormânt Aura Ion și Adrian Iovan, domnu’ Iohannis. Oare oamenii au stat la cozi, în frig și ploaie, umiliți de Guvernul Ponta, pentru ca aceste jeguri infracționale să fie decorați de Președintele României? Și aș mai adăuga ceva legat de Iohannis: dacă posturile TV de căcat, de-a dreptul infracționale, Romania TV și Antena 3, nu te critică, e ceva putred în Danemarca. România normală, a lucrului bine făcut, herr Klaus, nu este România infractorilor decorați la Cotroceni sau a foștilor securiști promovați în structuri de putere. România normală este alta, iar această Românie, mai devreme sau mai târziu, va ajunge la putere în România. (Sursa)

Și încă o dovadă a unui fapt real: ce consilieri de căcat are Iohannis. De râsul curcilor: Iohannis și CSAT-ul de primăvară

Probabil cel mai tare comunicat de presă din toate timpurile a sosit azi, de la Palatul Cotroceni, într-un moment fierbinte, în care principalul serviciu secret al țării e supus unei salve de acuzații extrem de grave de către un fost înalt demnitar al statului, la scurt timp după misterioasa demisie a directorului instituției.

Pornind, probabil, de la faptul că președintele României a fost criticat în mai multe rînduri, în ultima perioadă, că tace nepermis pe tema sus pomenită, dată fiind fișa postului său, comunicatul Administrației Prezidențiale sună cam așa:

”În această dimineață, a avut loc, la Palatul Cotroceni, o întâlnire a Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu Prim-ministrul Victor Ponta. Principala temă de discuție a fost ordinea de zi a viitoarei ședințe a CSAT, care va avea loc, conform procedurilor legale, în această primăvară”.

Cum ar spune un mucalit, în această primăvară, dar niciun minut mai tîrziu.

Dincolo de formularea năucitoare, comunicatul nici măcar nu respectă regulamentul de funcționare al CSAT, care spune, la art.1, că ”Pentru organizarea şi coordonarea unitară a activităţilor care privesc apărarea ţării şi siguranţa naţională, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării – denumit în continuare Consiliu – se convoacă de preşedintele acestuia, trimestrial sau de câte ori este necesar”.

Or, primul trimestru al anului este de la 1 ianuarie la 31 martie, în timp ce primăvara este între 1 martie și 31 mai. Comentariile sunt, credem noi, de prisos.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “Cum decoreaza Iohannis infractorii”

 1. Iohannis, acest USLamist de frunte | A șaptea dimensiune says:

  februarie 11th, 2015 at 21:14

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 2. Omul securistului Felix Voiculescu numit de Iohannis sef la SRI | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 11:53

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 3. USLamistul Iohannis se sterge la fund cu eroii neamului romanesc | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 12:01

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 4. KakaKlaus Iohannis vrea o coalitie intre liberali si PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  martie 24th, 2015 at 22:03

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 5. Cine este Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale a lui Klaus Iohannis | A șaptea dimensiune says:

  august 6th, 2015 at 9:59

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 6. Pe plan extern, guvernul inculpatului penal Viorel Ponta era un mare rahat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 10:26

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 7. Cateva din bratele caracatitei rosii ce sufoca Romania azi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2015 at 12:38

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 8. Cum isi bate joc Lazar Comanescu de romanii din Diaspora | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 19:18

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

 9. USLamistul Iohannis transforma Romania in gubernie ruseasca | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2018 at 16:34

  […] Cum decoreaza Iohannis infractorii […]

Adauga un comentariu